Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 21.03.10, 17:09
-KaRaNT!Na- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
-KaRaNT!Na-
V.I.P.
 
Kaydolma: 28.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.666
Teşekkürler: 69
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Standart Türkler duyarsız bir yaratıktır!

Arkadaşlar konu başlığı dahil yazacağım herşey kendi görüşümdür. Eğer adminler yazdıklarımı uygun bulmazlarsa hem konuyu kapasınlar hemde beni banlasınlar!

Evet yaratık dedim çünkü biz düz mantıkla yaşayan canlılarız. Neden mi nedeni şu bir toplumsal olay olsun Türk milleti atına onursuz yaklaşımlar olsun, ülkemizin birlik ve bütüğünü bozacak faaliyetler olsun herzaman aynı pisli yiyoruz.

Örnek veriyorum;

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozacak faaliyet gösteren terör örgütü, biz sırf ülkemizde rahat ve huzurlu yaşayalım diye askerimiz can veriyor ama hiçbir vatandaş buna karşı bir önlem almıyor. Çünkü işine gelmiyor. Mesela dağlıaca gibi karakol baskınlarından 10'un üzerinde şehit veriyoruz... Veriyoruz da ne oluyor soruyorum?!... Haberler en fazla 1-2 saat haberini yapıyor 2-3 gün gündemde duruyor sonra unutuluyor. Ama ispanyada bulunan terör örgütü polise ve askere karşı terör faaliyeti düzenliyor ve burda 4 polis ve asker ölüyor basından tut her evdeki bir aile bireyine kadar haftalarca ve aylarca gündemden düşmüyor ve sürekli hükümete baskı yapılıyor, haberler ve programlar yayınları kesiyor, gazeteler ağır bir şekilde kınıyor..

2. si sözde ermeni soykırımını kabul eden ülkelerle ilgili..

Ermeni soykırımını kabul etmek Türklerin ne kadar gaddar, acımasız hatta şerefsiz olduğunu kabul etmekle aynı şey... Resmen sana serefsiz diyor ama sen hala o ülkenin malını kullanmaya devam ediyorsun. Sanki o malı kullanmazsan seni öldürecekler!

daha birsürü şey var... siz yorumlayın kalanını
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor