Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 18.02.07, 11:24
zebani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zebani
V.I.P.
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 8.365
Teşekkürler: 45
Üyeye 137 kez teşekkür edildi
Standart

Balik etli..

Saygideger userler,sizlere basimdan gecen gercek ve bir o kadar da komik bir animi aktarmak istiyorum...

Babama karsi yürüttügüm sistematik ve psikolojik baskilar meyvasini vermis,eve nihayet bilgisayar gelmisti,üstüne üstlük internette cabasi,bir tas da iki kus vurmustum anlayacaginiz.
Yalan olarak babama,internetin cok lazim oldugunu,okul derslerinde kaynak olarak kullanabilecegimi söylemistim,tabi bunlarin hepsi bahane,benim tek bir amacim vardi oda chat den manita tavlamak.Ve nihayetinde de öyle oldu,uzun zamandir sanal olarak kontakta oldugum kizi nihayet bulusmak icin ikna edebilmistim.Yazdiklarina göre kendisi balik etli tam türk erkeginin istegine göreymis..Neyse haftasonu taksim meydaninda sözlestik,ben kendisine siyah bir takim elbise giyecegimi söyledim,kendisi ise kirmizi bir elbise ile gelecekmis..

Ertesi gün ben taksim meydaninda kizi beklerken,ötede kirmizi renkte bir organizma görüldü,bana dogru yaklastikca kütlesi büyüyordu,büyüyordu ve halen büyüyordu.....

Aman allahim yoksa bu o muydu?Hayir olamazdi,cünki yazdiklarina göre kendisi balik etli olmaliydi,yok canim o degildi....derken kiz tam önümde durdu,durmasiyla irkildim.Balik etliyim dedigi bumuydu?Eger öyleyse bizim memleketteki baliklar ac kalmis,allahim keske tam o saniyede iki ayagimin altindan fay hatti gecseydide yerlere gömülseydim...

Kiz bana elini uzatarak merhaba sen Ünalmisin diye bir soru yöneltti(yok bendeniz besiktasin sol acigi feyyaz) bende mecburen evet ben oyum dedim.

Eeeeee be benim balik etlim,tamam kilolusun ona birsey demiyoruz ama evinde dis fircasida mi yok?Kizin dislerinden son yedigi haftalik menüleri okuyabiliyordum.Kizin en son yedigi yemegin fasulye oldugunu,yaptigim dis eti araligi analizi sayesinde ögrendim.
Arkadaslar siz siz olun chati meti birakin,gidin adam gibi,delikanli gibi kiz tavlayinnnnnnnn......
Alıntı ile Cevapla