Tekil Mesaj gösterimi
  #34 (permalink)  
Alt 14.03.10, 00:53
okyanuso1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
okyanuso1
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 01.12.09
Erkek
Mesajlar: 2.209
Teşekkürler: 89
Üyeye 83 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Forum ve üyeleri...

Crimson Lady demiş ki:
-
Ne bastırılması?

Aslında söylemlerinden çıkılan yolla çoğu insan senin düşüncelerine destek veriyor olsa da, sırf dikkatleri üzerine çekmek amaçlı inadına üzerine gidiyosun konuşmaların!
DIŞARDAN ÇOK YANLIŞ ANLAŞILIYORMUŞUM

dikkat çekmek isteyen bence eleştri yerinde Çekmez geyik Bölümlerde Çekmeye Çalışır

söylemlerimden dolayı bana destek çıkan çoğu insanada TEŞŞEKKÜR ediyorum...

zoom12 demiş ki:
- Çocuk oyuncağı mı sanıyorsun bu işler.. Resim bul diyorsun da operasyon türkiyede mi gerçekleşiyor.. Avrupada gerçekleşiyor.. Ayrıca kim yandaş? Googleye yaz bakalım "avrupadaki pkk kampları" sen gör sonuçları...



Ne mutlu tÜrkÜm dİyene : Soyu tÜrklerden yanİ orta asyadan gelen kİŞİler İÇİn kullanilir"

İşte sorunun bu lafı anlamıyorsun... Tekrar diyorum türkiye cumhuriyetini (yaşadığımız topraklar) kuran türkiye halkına (kürt halkı, çerkez halkı, laz halkı, ermeni halkı...) türk milleti denir. ( millet: Çoğunlukla aynı topraklar üzerinde yaşayan, aralarında dil, tarih, duygu, ülkü, gelenek ve görenek birliği olan insan topluluğu, ulus. [tdk] ) o halde (sözcüğün devamı) ne mutlu türk'üm (ne mutlu tÜrk milletinden olana) diyene! Yani burda kürt, türk, laz, çerkez... Halkını birleştiren temele türk milleti anlamı katıyor.

aramizda kÜltÜr tarİh ve dİl gelenek gÖrenek farki var!

Bu mesaj; okyanuso1 tarafından '14.03.10 - 00:55' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.