Konu: Hangisi???
Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 16.02.07, 10:44
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Viper

Dodge’un Türkiye pazarına sunacağı ürünlerinden Dodge Viper SRT10, özel sipariş üzerine Türkiye’ye getiriliyor.
8.3 litre hacmindeki V10 motoru ile ürettiği 510 Hp gücü 6 ileri manuel şanzıman ile yola aktaran Dodge Viper SRT10, 0-100 Km/s hızlanmasını 4 saniyenin altında bir sürede tamamlıyor ve 314 Km/s son sürate ulaşabiliyor. Gerçek sürüş keyfi yaşatmak için ESP, TCS gibi elektronik destek sistemlerinden arındırılmış olan Dodge Viper SRT10, safkan bir spor otomobil olarak öne çıkıyor.
Dodge Viper SRT10’un stili Dodge’un arması olan artı şeklindeki ön ızgara tasarımı, derin kesimli yan girintiler, geriye doğru uzayan çamurluklar ve alçaltılmış kaput çizgileriyle orijinal Viper R/T 10’dan esintiler taşıyor.
Reaktif enjeksiyon kalıplama (RIM) ve hazır kalıp (SMC) paneller gibi gelişmiş malzemelerin; ön ve arka göğüste, bagaj kapağında, arka panellerde, kapılarda, ön çamurluklarda, üst panelde ve ön cam çerçevesinde yoğun olarak kullanıldığı görülüyor. Viper SRT10’un sürücü kabini, motor kaputunun altındakileri harekete geçirmek için yarış arabalarındakine benzer kırmızı düğmesiyle dikkat çekiyor.
Dodge Viper SRT10 DaimlerChrysler’in Detroit’teki Conner Avenue Montaj Fabrikasında Assembly Plant’te üretiliyor.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla