Konu: Resim: Kimi Analar vardır...
Tekil Mesaj gösterimi
  #48 (permalink)  
Alt 10.03.10, 22:20
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain
 
Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Mesajlar: 4.924
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Kimi Analar vardır...

charlotte demiş ki:
- ZooM12 ; bir kere konunun yanlis yerde oldugunun sanirim ,farkindasin ki boyle onemli bir konunun boyle bir baslikta olmasi , cok sacma..Ayrica , dedigimiz gibi , annelerinin yanindan kacirilan ve bunlara zorlananlar da var , kafasina silah dayananlar da var , yaptiklarini istemeden yapan ve hepsi icin pisman olanlar da var.. Ama yanlis anlasilmasin , ben onlari korumuyorum..Ki bu onlarin bir kismi...Yapip da bununla gurur duyanlar , yaptiklarinda kenidini hakli gorenler de var..Ki bu da buyuk cogunlugu ..Simdi hemen anneleri suclamaya girismeyin , siz oralardansaniz konusun lutfen!!! Ben oradan gelmis olmayabilirim ama oralarda analar konusturulmaz , babalar konusur!Bu dusunceleri asilayanlar da , tore cinayetlerinde cocugunun eline silah tutturan da , erkek ol , kadin sevilir de dovulur de diyenler de babalardir ..Kusura bakmayin simdi!
O da her baba degil , bunu da atlamayalim..Ki bana gore cocuklarin cogu ailesine baskaldirmak icin evden kacip bunlarin yanina siginiyorlar ...

Ozge sana tekrar tesekkur ediyorum , yazdiklarin icin..Kusura bakma ZooM12 ama insanlarin da kendi akillari , beyinleri var ve bu tamamen aileyle alakali degil..Ne guzel anne babalarin ne kadar kotu cocuklari oluyor ki anne babalari uzuluyor ya da , ailesi berabt halde olup da gidip okuyup adam olanlar var , bu nasil bir celiski o halde??Ozge nin dedigi gibi , aile bir kazanc ve artidir , herseyi aileden ogrenmezsin , kendi kafani kullanman ve calistirman da lazim..Simdi diyeceksin ki kucuk bir cocuk nasil aklini calistirsin ; insanin icinde neyse , kendisi odur !
cnm benim şöle demişsin analar konuşamaz orda babalar konuşur. benim bir hocam vardı Allah onu çok iyi yerlere getirsin diye hep dua ediyorum.babaları da yetiştiren analardır derdi hep. bunu da sölemek istedim.
Alıntı ile Cevapla