Konu: Resim: Kimi Analar vardır...
Tekil Mesaj gösterimi
  #44 (permalink)  
Alt 10.03.10, 22:09
charlotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
charlotte
Black.Cat
 
Kaydolma: 11.09.09
Kadın
Mesajlar: 3.235
Teşekkürler: 1.312
Üyeye 445 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Kimi Analar vardır...

ZooM12 ; bir kere konunun yanlis yerde oldugunun sanirim ,farkindasin ki boyle onemli bir konunun boyle bir baslikta olmasi , cok sacma..Ayrica , dedigimiz gibi , annelerinin yanindan kacirilan ve bunlara zorlananlar da var , kafasina silah dayananlar da var , yaptiklarini istemeden yapan ve hepsi icin pisman olanlar da var.. Ama yanlis anlasilmasin , ben onlari korumuyorum..Ki bu onlarin bir kismi...Yapip da bununla gurur duyanlar , yaptiklarinda kenidini hakli gorenler de var..Ki bu da buyuk cogunlugu ..Simdi hemen anneleri suclamaya girismeyin , siz oralardansaniz konusun lutfen!!! Ben oradan gelmis olmayabilirim ama oralarda analar konusturulmaz , babalar konusur!Bu dusunceleri asilayanlar da , tore cinayetlerinde cocugunun eline silah tutturan da , erkek ol , kadin sevilir de dovulur de diyenler de babalardir ..Kusura bakmayin simdi!
O da her baba degil , bunu da atlamayalim..Ki bana gore cocuklarin cogu ailesine baskaldirmak icin evden kacip bunlarin yanina siginiyorlar ...

Ozge sana tekrar tesekkur ediyorum , yazdiklarin icin..Kusura bakma ZooM12 ama insanlarin da kendi akillari , beyinleri var ve bu tamamen aileyle alakali degil..Ne guzel anne babalarin ne kadar kotu cocuklari oluyor ki anne babalari uzuluyor ya da , ailesi berabt halde olup da gidip okuyup adam olanlar var , bu nasil bir celiski o halde??Ozge nin dedigi gibi , aile bir kazanc ve artidir , herseyi aileden ogrenmezsin , kendi kafani kullanman ve calistirman da lazim..Simdi diyeceksin ki kucuk bir cocuk nasil aklini calistirsin ; insanin icinde neyse , kendisi odur !

Bu mesaj; charlotte tarafından '10.03.10 - 22:14' tarihinde değiştirildi.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: