Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 09.03.10, 23:16
NoMaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NoMaD
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 25.07.09
Erkek
Mesajlar: 739
Teşekkürler: 283
Üyeye 162 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İslam nasıl karalanıyor???

Biraz da hatayı kendimizde arayalım. Evet köpekler susmaz sürekli havlarlar. Peki köpek ne için havlar kemik için. Kemiği önüne attığınız zaman köpek bir süre susar, ama sonra daha şiddetli havlamaya başlar.
Şimdi köpeği bu şeref yoksunları olarak sayın, kemiği de aklı din kullanılarak boş bilgilerle doldurulmuş gençlerimizi.
Üniversite hayatını görenlerimiz bilirler. Bilmeyenler için de önerebileceğim "Girdap" isimli filimdir. Özellikle öneriyorum ki şimdiki gençlerimiz kimler tarafından nasıl kandırılıyor çok iyi anlatmışlar.
Konuya Dönelim; ülkemizde 20den fazla cemiyet var. Kimi sahih kimi değil. Şimdi bu konularda bilgili olmayan insanın doğruyu ve yanlışı ayırt etmesini nasıl beklersiniz ki?
Üniversiteye gitmiş çocuk bir bakmışsınız intihar eylemcisi olmuş masumları kendi canıyla birlikte katlediyor. Zaten istenilen de bu değil midir? Amerika dediğiniz, Finlandiya dediğiniz de bunu istemiyor mu?
Adam geliyor çocuğa ilk başlarda islamın güzelliklerini, kardeşliğini anlatıyor sonra yavaş yavaş aklını çeldirip terörist yapıyor. Ondan sonra da aile diyor ki "Biz nerde yanlış yaptık?"
Cemiyetlere katılmayın demiyorum. Katılın hatta kötü birşey değil. Sadece iyi ve kötüyü ayırt etmesini bilin. Şahsen ben bir çok cemiyete katıldım hatta içlerinde büyüdüm. Ama asla bağlanmadım.
Uyanık olalım. Hasan Sabbah oyunlarına gelmeyelim.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: