Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 08.03.10, 13:10
Crimson Lady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Crimson Lady
My Perfect Circle
 
Kaydolma: 28.08.09
Kadın - 34
Mesajlar: 4.346
Teşekkürler: 379
Üyeye 847 kez teşekkür edildi
Yeni Hikaye serisi yazıcaz(2)

Bir avcı hikayesi olsun.

Karakter adım: Zarah Landers yaş 20
Türü : Ben bir avcıyım yanlız Er-lang Warden'ım. Yani doğaüstü güçlerim var. Yaratıkları kolyeye hapsediyorum, sonra bir kase yardımıyla cehenneme yolluyorum.
Büyü gücüm : Hemen hemen her türlü büyüyü yapabiliyorum ama sonra ölecek gibi oluyorum, güçsüz düşüyorum. Bu yüzden yanımda başka bir er-lang warden olmalı(özelliği korumak olan. Er-lang wardenlarda bir taraf büyüyü yapar, bir taraf onu korumakla görevlidir. O yüzden Murat'cım istersen sen koruyucu ol...)

Nasıl Er-lang warden olunur?

-Bir kişi, şeytan tarafından ele geçirildikten sonra bir warden tarafından kurtarılırsa, er-lang warden olur. Ona bir kolye verilir, ama ruhunun bir parçasını şeytan götürür. Bu yüzden er-lang wardenlar asla kimseye zarar vermezler. Doğaüstü saldırıya uğramış kimseleri öldüremezler(kuralları bu), bunun yerine kolyelerinin içine hapsederler. Kolyenin kapasitesi wardenın deneyimleriyle güçlenir. Mesela ben 10 tane demon saklayabilirim kolyemde. Kolyem;

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Sonra topladığımız ruhları Obon denen kaseye boşaltıp uzak diyarlara yollarız.

Murat'cım sen de karakter oluştur... Oynamak isteyenler de nasıl bir avcı olduklarını, er-lang warden mı, normal avcı mı olmak istediklerini özelliklerini abartmadan yazsınlar. Ben yardımcı olucam herkese. Sonra hikayeyi başlatıcam.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor