Tekil Mesaj gösterimi
  #123 (permalink)  
Alt 07.03.10, 23:11
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain
 
Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Mesajlar: 4.924
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Bir Damla Kan... 1.Bölüm: Milford Kasabası

geçenkine göre daha ii yazılmış bir bölüm.

ilk merak ettiğim şey Elizabeth e ne olduğu. öldü ama canlı. yani bir vampir oldu ama bedeni arabada. yanılmıyorsam öle yazmışsın..

İnanamıyordum az önce bebek gibi ağlayan adam, şimdi bir kızı barın arkasına götürmüştü. Bu nasıl olabilirdi. Bu bir şaka olmalıydı sanırım. Ayrıca beni burada bekletiyorlardı. Şaka olmasını çok istiyordum. Saat neredeyse 2’ye geliyordu ve ben daha hiçbir şey öğrenemedim. Ayrıca kasaba dışındaydık ve günbatımına çok az bir süre kalmıştı. Barda sessizce oturup bekleyemedim. Dayanamayarak bir içki aldım ve barın içinde dolanarak içmeye başladım. Alex’in ne yaptığını merak ediyordum ki kızla beraber gittikleri yöne doğru ilerledim. Garipti çünkü gittikleri yer barın deposuymuş. Yiyeceklerin saklandığı yer. Alex’i rahatsız etmek istemezdim ama sabrım taşmıştı. İçeri girecektim. Öyle de yaptım kapıyı açarak içeri girdim. İçeri girdiğimde Alex kızı kutuların üstüne çıkarmış ve onun içine girip çıkıyordu. Gerçekten tiksindirici bir şeydi. Bunu görmemiş gibi yaparak;


mesela burda sinirleri bozulan birini anlatıyorsun ama sonrasında gayet normal tavırlar sergileniyor...

Sabırlı olmayı öğrenmelisin Jason. Her şeyden önce sabırlı olmalısın.Sarı düz saçlı ve mini etekli bir kızdı. örnek olarak verdim bu ikisini. biz zaten senin ne demek istediğini anlıyoruz ımchıef ilk cümlende birini kullanman yeterliydi.'herşeyden önce sabırlı olmalısın' gibi.
sarı düz saçlı mini etekli bir kızdı demişsin. bana göre düz sarı saçları olan mini etekli bir kızdı.... cümlesi daha yerinde görünüyor. bunlar tabi kendimce düşündüklerim. ben daha iyisini yazabilirim havalarında olmadığını da söleyim genel olarak hikayen heyecanlı ve merak uyandırıyor.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: