Tekil Mesaj gösterimi
  #38 (permalink)  
Alt 02.03.10, 22:06
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain
 
Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Mesajlar: 4.924
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Kalpten mi severiz yoksa beyinden mi?

oğuzzz demiş ki:
- bende senin gönül gözü gibi saçma örnekler vermeni beklemezdim.
madem biliyosun kalp gözünün o anlama gelmediğini neden örnek verdin anlamış değilim.
bak arkadaşım sen giderken ben dönüyordum sana bu dilden mi konuşayım.ben senin anlattıklarına bu derece hatta üst üste saçmalı maçmalı konuşmadıysam senin bunu tekrar etmendeki amaç ne.sen daha tartışamıyorsun bile bu yorumumu yapmalıyım onu mu bekliyorsun benden.
kalp gözümü senin derdin.kaç cümle kurdum başka.sen bunu öne sürerek mi çüretmeye çalışıyosun benim görüşümü.olmaz ki ama böyle lütfen.burda herkes görüşlerini öne sürüp düşüncelerini açıklamaya çalışıyor. gelip de saçma bu demen saygısızlık.ki konunun içinden çıkarıyorsun sözlerimizi.ve hiçbir kıymeti kalmıyor hiçbirşeyin.

GirL of NighT demiş ki:
- bak bende diyorumki beyin reaksiyon verir ama bu bütün vücudu etkiler yani bi tehlikenin geldiğini görürsün göz tarafından beyne ve orda emir verilio bütün vücut harekete geçiyo bunun gibi bi kız/erkeği görürsün göz hücreleri onu algılamanı sağlar ve beyin emir verir buda tüm vücudu etkiler benim kastettiğim budur
anladım tabi de peki körler aşık olamaz mı sence?

Bu mesaj; jjjensen tarafından '02.03.10 - 22:07' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla