Tekil Mesaj gösterimi
  #41 (permalink)  
Alt 02.03.10, 02:33
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain
 
Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Mesajlar: 4.924
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Sensiz Olmuyor..!

zgrock demiş ki:
- Benim durumumm özetle şöle anlatayım ; kendini benim yerime koy önce ve sonra düşünmeye başla... Kız arkadaşın sana senden sıkıldığını sölüyor ve diyorki bi süre serbest olalım her anlamda... Yani başka kızlarla git takıl... Kendi bu süreçte olucak herhangi bişey için sana bişe demiyeceğini sölüyor tabi bende bunun bir deneme olduğunu düşünerek reddediyorum arkasından sana kendinin yakın çevresinden deilsede bi kızı zorla akşam dışarı çıkarmanı sölüyor alkollü ortam aşırı alkol ve saatlerce eğlencenin ardından ıvır zıvır falan filan ertesi sabah oluyor... Gerisinden zaten bahsettim önce şimdi düşün benmi suçluyum sence... Bence değilim , varsa da minicik bi suçum vardır... o da ilk baştan bunları düşünüp kabul etmemem lazımdı arkadaşını dolaştırmayı ama bi düşünsene ben müneccimmiyim nerden bilem olacakları... Sence kim suçlu... Bu arada harbiden görmemişim kusura bakma yazını geçte olsa cevap verdim ama özür dilerim genede... ee necla kim haklı , kim haksız sence?
burda gerçek suçlu alkol
kız arkine de dinlemek lazım ama arkin seni büyük ihtimalle denemiş.gezip de mesafeli olsaydınız tamamdı. ama ondan sonrası ii olmamış.
şöle diyim sana ben...kız arkadaşın senden sıkılmış falan ama sen hala ona bir takım duygular besliyorsan yapmamalıydın.kabul etmemliydin bir başkasıyla gez toz demedini en azından bu durumunuzun ucu belli olana kadar.
ben ne seni suçlu görüyorum ne arkini gerçek suçluyu yukarda belirttim
her gönül isterki bir geçmiş varsa bir süre de olsa o geçmişe saygı gösterilmesi.(yani benim gönlüm.)
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor