Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 07.02.07, 22:32
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Polis Sireni

AlpeR demiş ki:
- Sevgili arkadaşlar görüyorumki bir çoğunuz yaş olarak benden küçüksünüz bir abi tavsiyesi vermek isterim size ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmesseniz hayatınızda çok üzülürsünüz. tuttuğunuz takımlar için yahut önemsiz lakırdılar için bir birinizi kırmaya değermi?. bazen ağızdan yanlışlıkla çıkan bir laf yada fevri bir davranış hayatınıza çok şey katacak sizi yükseklere taşıyabilecek bir insanı kaybetmenize neden olabilir.
güzel bir forum oluşturmuşsunuz neden bir birbirinizi kırıo veya tahrik ediyosunuz bence çok gereksiz lütfen bir abi ricası olarak algılayın ve özellikle küfür olayından vaz geçin.
sitede bayanlarında olduğunu onlardan birinin sizin bacınız,ananız veya yariniz olabileceğini ve onların bole şeyleri duyduğu zaman sizin ne tepki vereceğinizi bi düşünün ondan sonra kelimenizi söyleyin.
burda en büyük görev moderatör arkadaşların siteyi derleyip toplamasında onlar bu tip şeylere izin vermez ve davranışını tekrar ettiren arkadaşı site dışına iterse zannımca örnek olacak ve ilerde doğabilecek husumetleri önleyecektir.
Şimdi anlıyorum ki üyelere moderatör yetkisi verirken büyük hata yapmışım... Yetkilerinizi bile bilmiyor musunuz? Sadace Admin veya yöneticiler üyeleri banlayabilir ve cimcime sen yönetici değilsin. Bunu biliyorum zaten... Sorumlu olduğu konularda, mesaj silme, mesaj düzenleme, konu kilitleme, konu taşıma gibi yetkiler bir moderatörün yapması gereken yetkilerdir. Sitede yazılan sus,aq,tmm,hyw gibi mesajlara dokunmayan siz moderatörler, bu arkadaşlara daha da gaz vermektesiniz. Arkadaş sus diyor, sen hyw diyorsun. O tmm diyor, sen o zmn... yazıyorsun. Bir moderatöre sitede böyle davranışlarda bulunmak yakışıyor mu???

Mesela freestyler_coach bu tür konuşmalarda yer alıyordu. Ancak sitede bu konuşmalardan rahatsız olduğum için yazdığım konulara ve mesajlara baktı. Sonra bu tür mesajlardan rahatsız olduğunu ve müdahele edilmesi gerektiğini yazdı.

Size göre bu site basit bir site gibi gelebilir. "Yaa basit bi site için arkadaşımı mı kıracağım? Mesajını silmesem de olur." diye diye durum bu noktalara geldi. Moderatörler kendinize çeki düzen verin. Sizi hayrına moderatör olarak seçmedim. Görevinizi yapın. Eğer yapmayacaksanız da bana özel mesaj atın ve moderatörlüğü bırakıyorum deyin.

Bu son uyarımdır...
Saygılar...