Tekil Mesaj gösterimi
  #39 (permalink)  
Alt 26.02.10, 22:26
Joannie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Joannie
Lonely...
 
Kaydolma: 15.07.09
Kadın
Mesajlar: 10.176
Teşekkürler: 1.351
Üyeye 613 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: FurkanD seni bulsam seni oyacam

Crimson Lady demiş ki:
- Bu ne saçma bir konudur? Konu üstte kalmasın diye kendimi tuttum fakat bir kaç şey söyleme hakkı gördüm kendimde ne zamandır forumda bulunan biri olarak...

Aliyev, senin bu çıkışlarına artık aklım ermemekte bunu bil. Ben sana ne demiştim, özel sorunlarını buraya taşıma... Sen bana o zaman haklısın dedin ama yine yazmaya devam ettin. Şimdi Furkan.D sana hakaret etmiş onun için de koskoca forumda bir konu kirliliği yaratıyorsun! Bu saçma, çocukca ve düşüncesizce bir tavır. Ben senin olgunluğunu, onunla özel olarak bu meseleyi halletmenden anlardım açıkçası. Sen tam tersini yaptım. Yok dilini sökecem, yok mezarda bitecek vs... Cidden klavye delikanlılığı bu, başka birşey değil. Burada güzel vakit geçirmeye çalışan insanların keyfini bozmaya hakkınız yok! Akıllı olun!

Kimseye güvenemeyeceğini anlamışsın. Sana birşey söyleyeyim mi? Eğer insanlar sana doğru olanı göstermeye çalışıyor diye onlara olan güvenin sarsılacaksa, unut bizi gitsin! Bu kadar kesin konuşuyorum çünkü bunu da ilk kez söylemiyorsun.

Furkan.D, sana gelince... Senin yaptığına ne demeli? Forumda kaç kez uyarıldın. İnsan olana bir kez söylerler diye bir söz işittin mi hiç? Bu duruma tam da oturmakta... Kavga çıkarmakta üstüne yok. Tuşlara basıp yorumlarda bulunmak kolay, düşünmene de gerek yok değil mi? Yazdığın yer sanal dünya olsa da karşında gerçekten kırılabilecek insanlar var! Bunun bilincinde değilsen hala, sana diyecek sözüm yok...

Son olarak, forumda böyle konulara yazacağım son yorumdur bu. Bu tip konular açan, açacak olanlar akıllarını başlarına alsınlar ve mantıklı olanı, yani en başta bildir tuşunu kullansınlar. Zira böyle bir konuyla karşılaştığımda haklı haksız dinlemeden ben bunu yapacağım. Bilginize!





Sana katılıyorum Özge'cim.
Teşekkür Edenler: