Tekil Mesaj gösterimi
  #20 (permalink)  
Alt 23.02.10, 21:46
NoMaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NoMaD
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 25.07.09
Erkek
Mesajlar: 739
Teşekkürler: 283
Üyeye 162 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Ata öyle binilmez böyle binilir!

Sonduraq demiş ki:
- NoMaD Ben devlet konusuna girdim dinle devlet yürütülmez.
T.C Yanlız seninde değil Alevisi çerkesi budisti var bu ülkede,Hepimiz müslüman değiliz? dinimiz farklı örfümüz farkLı ve bana diyorsun Sadece Atatürk'e bağlanıyorsun,Atatürk cumhuRiyeti mi diyorsun?Evet Atatürk ve Silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet Tapusu da Mustafa kemaL Atatürk'te Bu topraklarda Ağayı bilmeniz lazım


Şeriat ve Atatürkçülüğü bir mi koyuyorsun ? İkisinin arasındaki fark ilim irfan bilim ve medeniyettir
jjjensen demiş ki:
- sana sadece bİr İmada bulunacaĞim.m.k.atatÜrk Çanakkale savaŞinda Ölmeyİ deĞİl de yaŞamayi emretseydİ ne tÜrkİye cumhurİyetİ olurdu ne saĞci ne solcu....Çok Şey demİŞsİn kendİne gÖre ama onlarda baŞli baŞina bİr kİtap tabİ.
Pekİ atatÜrk Ü yÜceltmeyeceĞİz de kİmİ yÜcelteceyİz sence.bİr devrİ kurtaran lİder o.sakin deme bana İlahlaŞtirma Öyle bİr İmam yok zaten. Ama onun Allah katinda en yÜce sifatlardan olduĞuna İnaniyorum.



demek İstedİĞİmİ anlamamiŞsin.atamizi karalamak İsteyen Çok. Hele varsa aÇiĞini yakalayip uydura uydura daĞ kadar yapan İnsan topluluĞu gÜnÜmzde malum.onun İÇİn dedİm.
Ne diyeyim ki yattı balık yan gider. Daha karşısındaki ne dedi onu anlamayan üstüne kendilerinin anlaşılmadığını iddia ediyorlar ya ne diyeyim ki siz devam edin

İnsanların en cahili, ahretini başkasının dünyası için satandır. Hz.Ömer
Anlayabilene...
Teşekkür Edenler: