Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 22.02.10, 20:21
fairytale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fairytale
V.I.P.
 
Kaydolma: 01.09.09
Kadın - 35
Mesajlar: 5.406
Teşekkürler: 620
Üyeye 402 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Ata öyle binilmez böyle binilir!

Sonduraq demiş ki:
- Biz Atatürk'ü halen tartışıyormuyuz ?.
Onun kadar büyük hangi Türk var Türk'ü bırak hangi insan var?(Peygamberimiz Hariç)
Atatürk'Ün üstünden din'i alet etmeyi bırakın artık,çok sert olucak ama siz oyuna alet olmayın bu yaptınız açıkçası şerefsizlik.
Alkol günahmıdır?Hz.Muhammed bir gün içki içen adamların nasıl eylendiğini görmüş ve demiş.Ne güzel birşey bu hiç durmadan gülüp eğleniyolar.Aradan saatler geçmiş tekrar bir göz atmak için onlara gidip bakmış bu sefer o adamlar sapıtarak kadınlara sarkmaya kalkışmış kavga etmeye başlamışlar ondan sonra içki haram sayılmış.Benim düşüncem şu kardeşim biz melekmiyiz günahımız olmasın.İnsanı Tanrı hep iyilik yapacaksın diye yaratsaydı günahı ortaya neden çıkarmıştır?.Yeri göhü birbirinden ayrı yaratan tanrı bunu düşünemezmi?
Biz Atatürk'ü İlahlaştırmıyoruz onun nekadar büyük oldugunu göstermeye çalişiyoruz.Bu milletin elinde başka ne kaldı söyleyin bana Türk Milleti'nin elinde Atatürk'ten başka ne kaldı?Onuda koparmaya çalişiyolar ama biz Kemalizm'in gençleri olarak Atanın bize emanet ettiği Vatanımızı en sonuna kadar koruyacağız bu böyle biline.! Atatürk sizler için savaşmış biraz saygınız olsun (bu forumdaki insanlara değil,bazi insanlara onlar kendilerini biliyolar)Adam koskoca Cumhuriyeti kurmuş çekin artık ellerinizi,Yattıgı yerde rahat etsin.


Mahsuni de diyor ya; Sarı saçLım Mavi gözLüm ßir daha gel ßir daha gel Samsundan .!!!
öyle güzel söylemişsin ki..
bunun üstüne söyleyecek pek birşey bulamıyorum..
bazı insanlar söyleyecek,Atatürk ün yaptıklarını kötü gösterecek birşey bulamıyorlar.dolayısıyla insanların en hassas noktalarından dini duygularıı istismar ediyorlar..
hatırlıyorsanız bu propagandalar cumhuriyetin ilk yıllarında da yapıldı.eğer ozaman başarılı olsaydı şuan herşey farklı olurdu..
demem o ki,zamanında başarılı olamadılar şimdide başarılı olamayacaklar..
çünkü buna biz izin vermeyeceğiz...
atatürk ün vatanı emanet ettiği biz,izin vermeyeceğiz