Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 21.02.10, 20:30
-KaRaNT!Na- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
-KaRaNT!Na-
V.I.P.
 
Kaydolma: 28.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.666
Teşekkürler: 69
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Ata öyle binilmez böyle binilir!

NoMaD demiş ki:
- ne zaman olduğunu belirtmek için söyledim.



"At bile anlamış ya onu" bu cümleyi sen söyledin
Şimdi; eğer olayları böyle incelersek at da tayyip erdoğanı bilerek üstünden attı sonra da güle güle küfretti ya da sen ata bindin diyelim ama düştün sonra dedin ki "Bu at beceriksiz.". Senin bu cümlenden yola çıkarak olayları değerlendirecek olsak hep böyle değişik (absürd) düşünceler meydana gelebilirdi.
Ben bunu kıyaslayarak Atatürk'ü ne küçümsemek ne de aşağılamak istedim. Önceki mesajımda da bunu özellikle belirtmiştim. Ben ne dedim ilk cümlemde "Atatürk'ü ilahlaştırmayın!" yoksa ben de Atatürkçüyüm zaten. Orta okulda yan sıra arkadaşım aşırı koyu bir kemalistti ama o kadar fanatikti ki imzası, takma ismi hepsi "Atatürk". Kendisine sordum:
"Ben de çok severim ama sen abartmıyor musun?"
"Ne abartması az bile yapıyorum! Ondan büyük kimse yok bu dünyada!"
Bunu sizinle paylaşmamdaki sebep herkes böyledir diye değil bazı böyle düşünenler ya da böyle düşünülmesini isteyenler var. Atatürk zor zamanda az bulunacak ulu bir liderdi ama bu onu herşeyden büyük yapmaz ki. Atatürk hiç birimizden "Beni yere göğe sığdırmayın ben herşeyden büyüğüm!" demediki.
Bu at olayını anlatmamdaki sebep de budur. Tayyip erdoğanı övmek için değil sadece işi abartanları uyarmak için söyledim.
Ben sadece düşüncelerimi dile getirdim. Yine söylüyorum; duygularla değil akılla hareket edin. Yoksa ülkemiz daha çok darbe görür uyanmazsak.
zaten darba olmazsa ülkede olmayacak bundan emin ol!
Tartışma bölümündeki "Dikkat:Bu konu satılık" başlıklı konuyu incelersen sevinirim.Orda yazanlara bir ton daha eklendi biz hala ayakta uyuyalım