Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 31.08.06, 00:02
denniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
denniss
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek - 33
Mesajlar: 461
Teşekkürler: 0
Üyeye 25 kez teşekkür edildi
Standart AŞK 'ı Bulmanın Bilimsel Yolları

Bilim dergisi New Scientist karşı cinsi etkilemenin bilimsel açıdan kanıtlanmış yollarını inceledi.
Amerikalı bilimadamları kendinizi karşı cinse daha çekici gösterip mükemmel ve gerçek aşkı bulmanın yollarını araştırdı. 1000 erkek ve kadın üzerinde yapılan araştırma ABD'deki North Adams State Collage psikologları tarafından yürütüldü. Sonuçlar dünyanın en saygın tıp dergisi New Scientist'te yayınlandı. İşte kendinizi aşık ettirmenin kanıtlanmış yolları :

Kimya : Beğendiğiniz insana mutlaka bitter çikolata yedirin. İçinde "aşk molekülü" olarak da bilinen phenylethylamine (PEA) kimyasalı bulunuyor.
Korku duygusunu beraber yaşayın : Lunaparkta korku tüneline girin, rollercoaster'a binin. Heyecan ve korku sonucu salgılanan adrenalin insanın karşısındakini daha çekici görmesine yol açıyor.

Esprili olmak : Gülmek insan beyninde endorfin hormonunun salgılanmasına yol açıyor. Gülen insanlar birbirine daha çok yakınlaşıyor.

Göz teması : Olabildiğince uzun şekilde karşınızdakinin göslerinin içine bakın. Bu hareket sizi karşınızdaki insana yakınlaştırıp daha çekici görünmenize neden olacaktır.

Vücut dili : Etkileyici görünmede en önemli faktör vücut dilidir. Kollarınızı yanda tutmak, etkileyici görünmek için birleştirmekten daha çok işe yarayacaktır.

Müzik
: Araştırmayı yapan psikologlar kadınların softrock dinlerken erkekleri daha çekici bulduğu sonucuna vardı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor