Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 13.02.10, 01:44
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain
 
Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Mesajlar: 4.924
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Satanistler neden kedi kanı içer??

Satanizmin gündeme geldiği günlerde bazı TV kanallarında bir kısım Satanist ayinler de görüntülenmişti. Bu arada bazı Satanistlerin ayinlerinde kedi kurban ettikleri ve etini kavurup yedikleri ve kanını içtikleri ortaya çıkmıştı.
Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki, Satanistler sadece kedi değil, horoz, tavşan gibi hayvanları da kurban ediyorlar. Çünkü Satanist ayininde esas olan herhangi bir hayvanın kurban edilmesidir. Fakat ülkemizdeki Satanistler genellikle kediyi tercih etmektedirler. Bunun da farklı sebepleri vardır:
Bazılarına göre kedi nankör bir hayvan olduğu için onu tercih etmektedirler.
Sebeplerden birisi de kolay ele geçirilebilmesidir.
İnsanlar kediyi sever ve değer verirler. Buna tepki vermek amacıyla da yapılabileceği düşünülmektedir.
Nasıl ki Müslümanlar koyun, keçi, sığır gibi hayvanları kurban ediyorlarsa, Satanistler de kurban verme ihtiyacı duymuşlar ve diğer insanların tercih etmediği bir hayvan olarak kediyi seçmişlerdir. Çünkü Satanizmin en önemli özelliklerinden birisi de daima muhalefeti temsil etmek, karşı tarafta yer almak ve dinin yasak saydığı bir şeyi özellikle yapmaktır.
Kedinin kanını da, içene ölümsüzlük duygusu vereceği düşüncesiyle içmektedirler. Bunun arkasındaki gerçek sebep ise, Şeytanın aynı zamanda “kan içici” olarak nitelendirilmiş olmasıdır. Dolayısıyla kişi kedinin kanını içtiğinde, Şeytanın yaptığını yapmış veya Şeytanla özdeşleşmiş olmaktadır.
ALINTIDIR.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: