Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 03.02.10, 20:54
-KaRaNT!Na- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
-KaRaNT!Na-
V.I.P.
 
Kaydolma: 28.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.666
Teşekkürler: 69
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Rol Yapma Oyunu. ( Ödüllü )

Johsepi aldım ve adamımın vuran lanet zencinin peşine düştüm.
Muhittinle haber saldım ve arka sokaklardan birkaç adam bularak doğruca silah deposuna gittik. Ben ve joseph dahil 4 adamımla tam teczisat giyindik.josep direk ordan m4a1 i kaptı ve bana fırlattı.. Bu silahı sevdiğimi biliyorsu birkaç aksesuar takarak(kedigözü ve m62bombatar) adamlarıma emir verdim...En ağır silahlarla bu gece parti var.

Zaman geçmeden mekanın yoluna koyulduk. Dışarıda bekleyen transportıra bindik.Josep m60 law ve rpg-7 leri arka tarafa yerleştirdi.15 dk içinde mekana geldik.

Kapıda 2 tane iri kıyımlı öküz vardı. Adamlarıma pozisyon almasını emrettim
Mekanı dikkatlice gözledim ve ortalığın sesizliğine aldanarak elime aldığım rpg-7 yi mekanın ön camında patlattım ve ateş emiri verdim.
Ortam savaş alanı gibiydi 8 ölü 12 yaralı vardı.. Polis sirenleri gecenin karanlığında çalkalanıyordu.Silah sesleri kesildiği anda tam otomatik amerikan yapımı silahı alarak bana haraç vermeyen itin mekanına yol aldım.. Ortalık kan gölüydü. Hiç aldırış etmeden adamımı vuran pis zencinin makamına yöneldim.
Odasında bana yalvarıyordu ateş etmiyeyim diye.
Ellerini ve ayaklarını sandalyeye bağladım ve suratına küçük abdestimi yaptım

Daha sonra josepe seslendim
hemen arkamda duruyordu. 2 adamımın öldünü söyledi.
Şimdi onları boşver ver c4leri dedim.
Çantadan çıkan herbiri 1 kilo olan 5 er kilo 5 c4 ü (burası karşık oldu) etrafa yapştırdım ve zencinin kafasına balgamı yapştırarak çıktım.. uzaktan kuman benim elimdeydi her an mekanı patlabilirdim... devamı gelsin mi D:
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: