Tekil Mesaj gösterimi
  #25 (permalink)  
Alt 01.02.10, 17:42
Shinigami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Shinigami
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 25.01.10
Erkek - 28
Mesajlar: 418
Teşekkürler: 74
Üyeye 45 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: South Park Rezaleti !!!

mindlesszombie demiş ki:
- sen izleme bize ne ki yani ayrıca senin için önce din, benim için Önce Vatan Türkiye.Dinci değilim ben,seninkine o yüzden cehalet dedim.Bak,orada Amerikan halkının cahilliği ile dalga geçiliyor.Onlara yanlış bildiklerini gösteriyorlar.O hakaret müslümanlara değil,Amerikalılara.Dediğim gibi bir örnek daha:Elektrikli testerede ''Elinizle durdurmayın'' yazıyor.Başka söze gerek var mı?
Sen benim Türk lügümü yardılıyamazsın bile.Sen vatana bağlılıgını sırf Türk'üm diyerek göstermezsin.Ben Türküm ve müslüman Türküm.Türkler gibide benim saygı duydugum şeyi aşşalıyanlara karşı tepki gösteririm.South park izliycem die dinden çıkmak istiyosan izle.Benim için önce din gelir.İger müslüman degilsen vatanın için ölmüşsün şehit sayılman.Müslümanım ve inanki senden daha Türküm ve hatta ben senin gibi Türklüğün doğdugun toprakların Türkiyeye ait olmasıyla degil içten gelcegini bilcek kadar.


Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin....


Aslanturk demiş ki:
- Kalan bölümlerde her türlü ülke özellikle avrupalılar araplar ve amerikanlarla dalga geçiyor madem öyle düünüyorsunuz izlemeyin
Bak adam ne diyo.Şimdi ne olcaksın izlemek için onu merqak ediyorum.Türklük gibi kutsal bir şeyi küfür eden bir diziyi izlemek için kullandığından dolayı seni kınıyorum....

Bu mesaj; Shinigami tarafından '01.02.10 - 17:49' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.