Tekil Mesaj gösterimi
  #72 (permalink)  
Alt 17.01.10, 22:56
NoMaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NoMaD
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 25.07.09
Erkek
Mesajlar: 739
Teşekkürler: 283
Üyeye 162 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İngiliz Komutan Haklıydı

Sonduraq demiş ki:
- Arkadaşım hiç takip etmiyormusun tarikatçılar çoğunda suikastçılar falan çıkıyolar.Ve ordaki ortamı biliyorum gitmedim hiç insanların beyinlerin yıkandığı bir ortama gitmemde zaten tarikat falan insanlara şu yardımında bulunuyolar ; Zenginden alıp fakire vermek.Bu süreçte bildiğim kadarıyla ki eminim şöyle; Toplantılar falan , sonrası zenginden 10 alıp 5 fakire 1 er dağıtım 5 ini kendine atıp daha sonra fakire senet gibi bir imza attırıp daha sonra bunları ödemesini söyleyip falan filan.yanlışmıyım?
evet üzgünüm ama yanlışsın arkadaşım. o suikastçi dediklerini cemiyetlerin ürünüymüş gibi gösteriyorlar. tüm suikastçiler cemiyetlerden mi çıkıyor? hadi onu geç bir iki tane kendini bilmez çıktı diye tüm cemiyetler mi tüm tarikatlar mı terörist kampı? ben çoğu cemiyetin toplantılarına katıldım hiç de öyle bahsettiğin gibi beyin yıkama söz konusu değil. bir konu anlatılır ardından neden öyle olduğu anlatılır sorusu olan sorusunu sorar hocalar cevaplar. şüphedeysen eğer söylediğin zaman sana yardımcı olurlar zaten.
zenginden alıp fakire verme diyorsun. robinhoodculuk oynasalar zaten devlet hepsini deşifre edemez miydi sanıyorsun? ya da ben yanlış mı anladım seni şöyle mi demek istedin yoksa zenginlerden para alıyorlar fakirlere verme bahanesiyle sonra onun yarısını kendisine alıp fakirlere de geri kalan parayı borç olarak mı veriyorlar? lütfen aldanmayın arkadaşlar. ön yargılarınızı bırakıp anlamaya çalışın. düşmansan bile düşmanını anla eğer hala senin ideallerine ters düşüyorlarsa o zaman "evet bunlar benim kesin düşmanımdır!" de tavrını koy. sadece bunu yap. televizyonun, gazetenin yazdığına bakma. kendin araştır kendin gör kendi kararını kendin ver. herkes bunu yapsa o kaos dedikleri şey de olmaz.
Alıntı ile Cevapla