Tekil Mesaj gösterimi
  #48 (permalink)  
Alt 17.01.10, 20:19
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain
 
Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Mesajlar: 4.924
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İngiliz Komutan Haklıydı

Joannie demiş ki:
- İsmet İnönü ise bu okulları kapatmıştır.
Hatta Atatürk ölünce: "Milletin(kadınları kastediyor) sevgilisi öldü; artık kocalarına kaldılar." diyecek kadar onursuz ve yüzsüz biridir.

neden böyle büyük bir eleştiri yaptın cnm. hoşgör.


ben yazılanları şöle bir gözden geçirdim. komutan çok haklı bu arada
ama lütfen bir düşünün.neden Kur an kursları şöle böyle olsun diyorsunuz. Türkiye de söyleyin Türkçe okuma yazma oranını. eğitim seviyesini.ne kadar vahim bir durumdayız.dilimizi okuyamazken anlayamazken kelimlerin tam anlamalarını bilip konuşamazken arapça öğrensek de okusak ne anlam ifade eder.
her mahallede cami hatta camiler varken nerden de çıkardınız Kur an kurslarının azlığını. sayısal verilere bakmayın arkadaşlar. kişi başına oranladığınızda size az gibi görünenlere aslında vaybe diyeceksiniz. aslında OKUL YOK OKUL.
dini kurslarda öğrenmek güzel ama. İlk önce Kur an ı anlayabilmek için o olgunluğa gelmek lazım. doğru ilim irfan öğrenmek sonra okumak lazım.
CAHİL BEĞİNLER 1000 KERE OKUSA NE ÇIKAR.
herkesin evinde en yukardadır Kutsal Kİtabımız. neden baş ucumuzda değil. nedenini söyleyeyim. Ondan korkalım diye. okumayalım diye.en önemli sorun ailde başlıyor.ingilizlerde fransızlarda aramayalım bunun suçunu.
baş örtüsü girmesin okula veya başka bir yere kardeşim ya. bunu siyası açıdan konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın.düpedüz kadınların kızların hayatından çalıyorlar.özgürlüklerini kısıtlıyorlar. oysaki Allah her kulunu ÖZGÜR YARATMIŞTIR.
Alıntı ile Cevapla