Tekil Mesaj gösterimi
  #34 (permalink)  
Alt 17.01.10, 00:30
Sonduraq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sonduraq
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 06.10.09
Erkek - 32
Mesajlar: 1.534
Teşekkürler: 157
Üyeye 238 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İngiliz Komutan Haklıydı

Hayır zihniyet falan yanlış değil.Kuran kursları çok ayrı bişey arkadaşlar lütfen,ülkemizde kaç bin tane cemiyet var çözümü budur belki.İnsan din'i gerçekten severse aracı birine gerek duymaz kutsal kitab var alır okur anlamaya yorumlamaya başlar.Ama kurslar aslında kişinin kendi yönlendirmesiyle oluşuyo mesela bir cümle var ama günümüzde o cümleyi 10 tane farklı şekilde yorumlayan var.Bunun için insan kendisi yorumlamalı diyorum.Dua öğrenmek arapça öğrenmek te bence evde tek başına yapilabilir

NoMaD demiş ki:
- işte bu zihniyet yanlış arkadaşım. bunu yaparsan diğeri de çıkıp kavga başlatır tekrardan 12 eylül e döneriz. zaten yapılmak istenen bu.
illa bir şey mi kapatacaksın? git medyadaki bozuntuları kapa o zaman.
Medya mı? aslında bir kaç fetullah gülenin kanalları dışında gayet doğal bir medya yokmu?Belki bazi bilgileri bizlerle paylaşmıyorlar ama bunu şayet onlarda istemiyorlar medyayı yönlendirenler vardır herzaman,bunlar medya kapanmasıyla değil daha çok medya açığa çıkaracaktır.

Bu mesaj; Sonduraq tarafından '17.01.10 - 00:33' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla