Tekil Mesaj gösterimi
  #17 (permalink)  
Alt 16.01.10, 20:46
NoMaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NoMaD
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 25.07.09
Erkek
Mesajlar: 739
Teşekkürler: 283
Üyeye 162 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İngiliz Komutan Haklıydı

Sonduraq demiş ki:
- Evet ama ona yönelmeli buraya yönelmeli dememeliyiz.İnsan yönelmek isterse yönelir yane bu ülkede bir sürü Tarikat falan var ben yane onları gördükçe üzülüyorum Türkiyenin haline Atanın haline Cam'i tamamda tarikat nedir ya insanları kendilerinden geçiriyolar...
insanları kendilerinden geçirme gibi bir durum yok o sadece medyanın daha hiç cemiyet ve tarikat ortamını görmemiş kişileri önyargılara sürüklemek için yaptığı yansıtmalar. ben bir çok ortam da bulundum bunu yanı sıra cemiyet ortamında da bulundum. hiç de öyle medyanın tanıtıldığı gibi olaylar yok orada. medya bilinçsiz halkı dinden soğutmak için türlü türlü haberlerle şovlarla insanları kandırıyor. durumlara biraz daha objektif ve detaylı bakan herhangi bir insan bunu görür.
Ben Atatürk'ü seviyorum ama ona tapmıyorum. ilkokullarımızda bize hep şiirlerde "en büyük sensin atam, karanlıkta aydınlanan güneş..vb" istiareler bulunuyor. bence bu yanlış. işte sorun burada çıkıyor ya: taaa kurtuluş savaşı zamanı, Türkiye'nin kurulduğu zamanlar bile bu karışıklık yok muydu Laik-Şeriat? bu kavga çok öncelerden planlanmıştı. çok öncelerden böyle bir ortamın zemini hazırlanmıştı ve şimdi bizler bunları tartışıyoruz. birilerinin işine geliyordu çünkü. sevr i kabul etmedik ama içinden çıkamayacağımız bir girdaba girdik.
Suçladığım kişi Atatürk değil.
Alıntı ile Cevapla