Tekil Mesaj gösterimi
  #31 (permalink)  
Alt 16.01.10, 15:24
Joannie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Joannie
Lonely...
 
Kaydolma: 15.07.09
Kadın
Mesajlar: 10.176
Teşekkürler: 1.351
Üyeye 613 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: RECEP TAYYİP ERDOĞAN ın İSRAİL SÖZLERİ

HarektOrdusu demiş ki:
- Üslubum hakkında haklısınız, yoğun geçen sınav haftasından kaynaklanıyo olsa gerek. Yalnız doğan medya araştırmamı internet üzerinden yaptım. Doğrudur menşei Almanya olan bir Yahudi kuruluşuna 2006'da 1/4'nin satıldığını söylüyor..
Sitedeki yazı satılan firmanın sitesinde Almanca'dan Türkçe'ye çevrilerek oluşturulmuş.
Belki de doğrudur nitekim internet dünyasına fazla güvenmediğimden ülkemizdeki saygın gazetelerin arşivlerinde bazı araştırmalar yaptım ve şu sonuçlar çıktı:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Haklısınız galiba bir çoğu doğruluyo bu durumu fakat göz ardı edilen bir durum daha varki yabancı kuruluş Doğan'da sadece 1/4'ine sahip yani son sözü yine Aydın doğan söyler.. O yüzden çok fazla da panik yapmanıza gerek yok..
Ve 2. si Türkiye'deki her kuruluşda olduğu gibi bu yerli firma da 2006'dan önce Türk'tü. Bakıyoruz satışı 2006'da yapılmış, yani 2002'den AKP iktidarından sonra. Burda hatayı çokta Aydın Doğan'da aramayın. Bir devlette liderin görevi yerli kuruluşlara sahip ve destek çıkmaktır. Onlara trilyonluk cezalar kesmek değil..
Ama şu Yahudi konusunda haklıymışsınız bu konuda çalışmalarımı sürdüreceğim.Tartışma aşamasında kalbini kırdığım varsa affola..







Bu arada Joannie ilk videoyu izledim ahlak açısından çok güzel içinden ders çıkarılabilecek bir belgesel fakat yapım gereği yabancı hele hele Hıristiyan- Yahudi veya ABD vs. gibi yapım videolara hiçbir zaman güvenmem ayrıca medya kuruluşlarıyla ilgili bir ders çıkaramadım ilk videodan. Ama paylaşım güzel NoMaD'dan siteye, senden de benimle paylaştığım için teşekkürler...


Bunu hazırlayan Hristiyan ya da Yahudi değil ki...

Sadece 1 videodan elbette ki herşeyi çıkaramazsın 41 bölümlük belgesel o!
Alıntı ile Cevapla
Sponsor