Tekil Mesaj gösterimi
  #45 (permalink)  
Alt 16.01.10, 14:28
HarektOrdusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HarektOrdusu
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 14.11.09
Erkek - 14
Mesajlar: 2.127
Teşekkürler: 376
Üyeye 306 kez teşekkür edildi
Thumbs up İmam(?) Tayyip Erdoğan'ın Sözleri

Arkadaşlar bi kere konu başlığı olarak "İmam" kelimesini çok kırıcı buluyorum. İmamlar da maaşını devletten alan memurlardır. Din bilmek kötü bir şey değildir.
İmam yerine "yobaz", "bağnaz", "şeriatçı" ve ya "şeref" kelimesinin sonuna "olumsuzluk eki" getirip koyun. Ya da hiç olmadı bazı hayvan isimleri de koyabilirsiniz.

Bu arada okurken farkettiniz mi bilmem, başbakan olmadan önce bütün sözleri din ile ilgili. Türkiye'yi camiye çevircez falan. Ama başbakan olduktan sonra amaç değişmiş sürekli "para" teması etrafında dönen cümleler kullanılmış. Bu başımızdaki yaratıkların gerçek amacını anlatmaya yeter heralde.

Arkadaşlar din olgusu insana aittir. Ülkelerin dini olamaz. Ülkenin beyni yoktur. Ülkelerin gücü milletin gücüdür. Bu yüzden insanların dini olması yeterlidir. Aksini iddia eden bana "din tabanlı devlet kurmak" fikrini savunan bi ayet göstersin. Allah Cebrailini HZ. Peygamberimize yollamıştır. Eğer din insana değil devlete ait olsa dönemin halifelerine de gelmeye devam etmesi gerekirdi. Nitekim bugün Dünya'da İslam'ın kurallarına göre yönetilen birçok devlet olmasına rağmen meclislerinde Cebrail'e rastlamamaktayız...

Bu arada benimle aynı şeyi savunanlara dolayısıyla da bana "koltuk sevdalısı" diyen insanoğlu, o koltuk varya..
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: