Tekil Mesaj gösterimi
  #28 (permalink)  
Alt 16.01.10, 00:05
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain
 
Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Mesajlar: 4.924
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: RECEP TAYYİP ERDOĞAN ın İSRAİL SÖZLERİ

arkadaşalar benden size tavsiye: tv lere inanmayın! tarafsız yayın kurum kuruluş nerdeyse yok gibi.bunun tartışması olmaz şöyleki ; Kipa israilin.aranızda şehrinizde olup da gitmeyen yoktur. gittiğinizde de illa bişiyler almışsınızdır. bu doğru.evinde tv olupda doğan medyanın yayın akışını izlemeyiniz de yoktur. bunun gibi. madem karşı çıkıyosunuz almayın izlemeyin.kısa bir örnek işte.ne kadar yazabildiysem.

ZipMaker demiş ki:
- Milletime kazık atmış bir ırkı sevmemem bence gayet doğal. Türklerin de unutma problemi vardır mesela, her şeyi unuturlar. Yediğimiz kazıkları, tarihimizdeki arkadan vurulmalarımızı. Bu da ırkçılık olmuyor sanırım?
ben bu sözü TÜRK MİLLETİ açısından çok doğru buluyorum. UNUTUYORUZ!
dünyayı da ne amerika ne rusya yönetiyor. elin parmaklarını geçmez sayıda paranın devleri.onlar belirliyor savaş mı barış mı bugün ne yarın ne. bir krallık gibi hep devir devir geliyorlar. bugünkü yaşanan o büyük olaylar taaa 50 yıl öncesinden belirleniyor. şimdinin işleri değil ki. yanlışım varsa özürdilerim. ben böyle öğrendim. sağolsun hocalarımdan.

Bu mesaj; jjjensen tarafından '16.01.10 - 00:10' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: