Tekil Mesaj gösterimi
  #25 (permalink)  
Alt 15.01.10, 20:21
aliyev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyev
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 25.08.09
Erkek - 31
Mesajlar: 2.212
Teşekkürler: 165
Üyeye 136 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: RECEP TAYYİP ERDOĞAN ın İSRAİL SÖZLERİ

HarektOrdusu demiş ki:
- Doğan Medya'mı Yahudilerle dost? Hadi ama hayatımda böyle saçma bir şeyi ilk defa duyuyorum. Senin bu sıktığın palavrayı Doğan Medya'nın en büyük rakibi bile sıkmaz gerçekçi ol biraz
Ayrıca bir TV programının gerçekleri anlatması kadar doğal birşey yok. Ve son olarak Kurtlar Vadisi /Pusu /Terör/ Irak bir vurdulu kırdılı adam öldürme dizisi değildir. Baktığında aslında Dünya'daki olayları birebir anlatan bir dizidir. Bu diziyi izleyenin Dünya gündeminden biraz haberdar olması gerekir. Dizi'nin 3 bölümünde adam ölmedi diye reytinglerin düşmesi bizim millletin ne kadar cahil olduğunu kanıtlar.









Hayatımda böyle saçma ve de sapan bir savaş planı duymadım. Evet, bravo en azından İsrail'in bize düşman olduğunu kavrayabilmişsin! Ama 1. si Irak kendi k*çını toparlayamamış işgal altındayken kime, nereye saldırıyo, biz ülke olarak onlara yardım etmiş miyiz ki.?, ABD'nin zulümlerine destek vermekle yatinmişiz o adamlar mal mı bizim yanımızda savaşsınlar... Onlar şuan o Sünni, bu Şii diye birbirlerini yemekle meşguller..
2. Türkiye'ye her fırsatta hakaretler yağdıran Talabani şerefsizizin memleketi Suriye'den mi bahsediyosun bize müttefik olarak? Yoksa başka bir gezegende de Suriye var da ben mi bilmiyorum? Eğer öyleyse olabilir bak. Uzay biliminde ki cehaletimi mazur gör lütfen..







Tebrik ederim ZipMaker kafamdakileri yazmaya kalksam senin yazdıklarının aynısı olurdu..





Hayatımda böyle ilginç bi komplo teorisi görmedim. Eğer varsa bunu duyan uzaylılar bile başka bi taraflarıyla gülerler. Yani Rusya, ABD'yi yönetiyo, İsrailliler de Rusya'yı gerçekten çok değişik bir bakış açısı.. Tebrik ederim. İnşallah normal bir zamanda sana yarısı boş (yani yarısı dolu ) bir bardak koydukların da konuyla ilgili yorumun : Bardağın yarsında görünmez Cola var gibi birşey olmuyodur.
He bu arada şu Rusya olmasa Ermenistan olmazdı. Lafına gelince Ortaöğretim 2. sınıf İnkılap Tarhi ve Atatürkçülük kitabını bir aç I.Dünya Savaşın'dan Sevr'e kadar oku bakalım. Ermenistan'ı Ruslar mı kurmuş yoksa İngilizler mi?
Bana tarihi ogretmene gerek yok lafini de ama hakaret yapma
Bi de Siz Ataturkculer ne yaptiniz ki ataturk diyosunda ama turkiye bas baya elden gidiyo biraz dunyaya bak sonra gel benle rusya amerika israil tartismasi yap biz burda avrupa sizin okuduyunuz kitaplari biz 5 derecesini okuyoz
Basa Baya Biz Ele Verdiniz Erminilere Sonra Diyosunuz
Ataturk

Ama ATATurk SAYGIM BUYUK
Alıntı ile Cevapla