Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 15.01.10, 00:51
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: RECEP TAYYİP ERDOĞAN ın İSRAİL SÖZLERİ

Bence artık doğu ile ilişkiler güçlendirilmeli. Batıda medeniyet ararken kendi benliğimizi yitirmeye başladık. Rusya, İran, Azerbaycan ile sıkı ilişkiler kurmamız gerektiğine inanıyorum.

Azerbaycan'ın Ermenistan yarası hala sürüyor. Rusya'yla müttefik olduğumuzda Ermenistan'ın hiçbir şansı kalmayacaktır. Azeriler bu fırsatı geri tepmez ve bizleri yalnız bırakmaz.

İran'ı zaten biliyoruz. Her şeye rağmen dikine gidiyor, İsrail ve ABD'nin düşünceleri umrunda değil. Bizi yakın gelecekte yalnız bırakacaklarını sanmam.

Rusya'ya gelirsek, Rusya her zaman emperyalizme karşı ayakta durmaya çalışmıştır. Bunu çoğu zaman başarıyla gerçekleştirdi. Aynı zamanda çok büyük bir ülke, bence ilişkimizi güçlendirmemiz gerekir.

Ancak Araplardan en ufak bir fayda beklemeyin. Araplar para için yaşar, para için ölür. En pis milletlerden biridir. Zaten böyle geniş kapsamlı bir dinin neden Araplara geldiğini de az çok tahmin ediyorsunuzdur. Şu anda da dini ticarete dökmüş durumdalar. Hac'dan dünyanın parasını kazanıyorlar. Allah'ın lütfu petrol ile israfta bulunuyorlar. Arabistan'ın yarını yok, zaten hiçbir Arap'a güvenilmez, insanları arkadan vururlar. O yüzden İran, Rusya ve Azerbaycan ile ilişkilerimizi güçlendirmemiz gerektiğine inanıyorum. Rusya'nın sözü doğunun her yerinde geçer.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: