Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 21.12.09, 21:26
_Devilmarcry_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
_Devilmarcry_
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 02.07.09
Erkek
Mesajlar: 2.962
Teşekkürler: 264
Üyeye 1.002 kez teşekkür edildi
Post Cinsel İlişki Sonrası Hemen mi Gusul Abdesti Alınmalı Yoksa Beklenmelimi ?

Allahın Selamı Üzerinize Olsun Öncelikle Merhabalar , Bu Konuyu Bır Cok Kişi Merak Ediyor Ve Bilgi Anlamında Gerek Uzmanlardan Gerekse Tecrübelı Kişilerden Gerekse İmam Ve Hocalardan Yardım İstiyorlar . Bakın Arkadaşlar Acıklıyorum Lütfen Dikkatli Takip Edin ...

Cinsel İlişkiye Girildikten Sonra İlişki Bittiğinde Erkek Organ"ı Meni Dedigimiz Sıvıyı Salgılamaya Devam Eder , Tabiki Bu Genellıkle Herkezde Olacak Diye bir Kanun Kural Yok Fakat Genel"i Bu Şekilde Devam Eder , Cinsel İlişki Bitiminde Salgılanmaya Devam Eden Meniyi genellıkle fark etmezsınız , Wc"de Kişisel İhtiyacınızı Karsılarken Arada Karısır Ve Sinsidir Hİç Fark Etmezsınız Oysa ki Siz Hemen Gusul Abdestı Almısdınız ? Fakat Sonrasında Kişisel İhtiyacınızı Karşılıyabilmeniz için Wc Gereksınımı Duydunuz Ve İşinizi Gördükten Sonra Boxser" vb Kişisel İç Çamaşarına Damlar Bu Meni Dedigimiz meret şey , Cogu Kişide fark etmez edenlerde yahu ben gusul abdestı aldım birşey olmaz der geçer ?

Hayır Orada Durun İşte Neden bu konu hep tartısılır din alimleri ve hocalar imamlar tarafından cünki %50 %50 dogruluk payları vardır nedir bu %50 %50 dogruluk payları hemen acıklıyalım .

%50 Dogru Olan Şey Cinsel İlişkiye Girildikten Hemen Sonra "Vakit Kaybetmeden Gusul Abdestının alınmasıdır "

Kımısıne Göre Dogru Kımısıne Göre Yanlış Bir Acıklamadır .

Ben Kişisel Görüşümü Burada Bildirmek Istıyorum Bence Yanlıştır .

Sebeb Diyecek Olursanız Sebebi Şudur .

Konumuzun Basındada Meniden Size Bassetmeye Calıstım Bilgilerimi Paylaşmaya Calıstım Gusul Abdestimizi Aldıktan Sonra Kişisel Wc İhtiyacımızı Karsılama Gereksınımı Duyunca Ve Karşılamak İçin Wc Gittigimizde Bizi Sinsi Bir Süpriz Beklemekte Olur Bude Meni Dedigimiz Haram" Yapmıyan Fakat Mukruf Yapan Bir Salgıdır . Yanı Sözün Özü Şudur Ki Arkadaşlar Ben Diğer %50 Genellemesıne Katılıyorum ...

Yani Cinsel İlişkiden Sonra Hemen Gusul Abdesti Alınması Değilde , "30 DAKİKA 20 DAKİKA " Gibi Bİr Süre Geçtikten Sonra Alınmasından Yanayım Umarım Kafasında Soru İşareti Olan Merak Eden Cevabını Bilmeyip Sormak Icın Utanan Müslüman Kardeslerımıze Yardımcı Olabilmişimdir .

NOT => Bayanların Bekleyıp Beklımıyecegı Tartışılır ... O Yüzden Sadece Erkek"ler için geçerlidir . dediklerim
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor