Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 20.12.09, 14:06
HarektOrdusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HarektOrdusu
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 14.11.09
Erkek - 14
Mesajlar: 2.127
Teşekkürler: 376
Üyeye 306 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: 1 Trilyon ve Karadenizli mutlaka okuyun

Mükemmel ben de sadece 1. soruyu bildim.

Fakat 100 yıl savaşlarının bitiş tarihi biraz ilginç. 1453. Bakın adamlar daha İstanbul'u kaybeder kaybetmez, akılları başına gelmiş ve Türklere karşı daha o zaman güçlenmeye çalışmışlar. Bizim şu an 2009 yılında olduğu gibi ülke satılmış, bütün sektörler yabancıya geçmiş, din yozlaşmış, ülke bölünmüş, terör azmış.. ama biz hala dinin kurtarma adına kültürümüzden feragat ediyoruz. İnanmayan en basitinden kaldırıp telefonundaki yazıya bakın: Turkcell'se Fin'e ve Rus'a
Vodafone ise: İngiliz'e (Alman oldu artık)
Avea'sa Araplara para kazandırıyoruz.(Farkındaysanız Türk yok. Ama 6-6.5 yıl önce hepsi Türk'tü). Ama arada muhabbet ederken hepsini unutup yok "Tayyip şöyle yaptı...", "Baykal'ın da ondan eksiği yok hani..", "Bahçeli ordayken bişe olcağı yok.." gibi muhabbetlere devam ediyoruz. Ama bu esna da öteki muhalefet ülkenin içine ediyo. (Soyadı Türk olur biraz). 5 yıl ceza alması hiç birşeyi değiştirmez.
Artık bizimde ülke olarak elele tutuşup, biran önce kutsal ittifakımızı kurma zamanı geçti bile, uzatmaları oynuyoruz artık. Ve hakem maçı bitirmeden biz maçı bitirsek çok iyi olur..
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: