Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 04.12.09, 22:37
HarektOrdusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HarektOrdusu
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 14.11.09
Erkek - 14
Mesajlar: 2.127
Teşekkürler: 376
Üyeye 306 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Atatürk aleyhine işlenen suçlara ilişkin yasa

Avrupa niye kendisin medeniyetin merkezi olarak görüyor ki? Avrupa özellikle Almanya'yı da federalizme geçirerek kendisi üzerinde fazla bir tehdit bulundurmayrak rahatlamış bir durumda. Ama bu emperyalisler biliyorlarki eğer ortadoğu ve Avrupa'nın tam ortasında güçlü bir Türk devleti olursa korkudan k*çlarından bile ter akıcak, bunu önlemek için üstü kapalı olarak ülkemize saldırıp duruyorlar. Atatürk'ü ve onun manevi gücünü engellemeye çalışıyorlar ve Tayyip [Osmanlıcası: Damat Ferit] gibi devlet adamlarını da bazı bizans oyunlrıyla başa geçirip bu sindirme operasyonunu hızlandırıyorlar. Fakat biz bu oyuna kanmayıp Avrupa'ya ve onun emperyalizmine baş eğmeyeceğiz.

nevo33 demiş ki:
- keşke osmanlı zamanındaki FATİH SULTAN MEHMET YAVUZ SULTAN SELİM E DE hakaret edenleri hapis cezası verseler nede olsa Türklerin tek 1 tane atası yok dimi
Bizim yobazların gıcığı Atatürk'e ...

Bu mesaj; HarektOrdusu tarafından '14.07.10 - 19:12' tarihinde değiştirildi. Sebep: Yazı tipi, yazı boyutu, yazı rengi düzeltildi; sağ duyulu arkdaşın uyarısı üzerinde 2. cevap değiştirildi..
Alıntı ile Cevapla