Tekil Mesaj gösterimi
  #13 (permalink)  
Alt 04.12.09, 08:38
Equilibrium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Equilibrium
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 02.12.09
Erkek
Mesajlar: 255
Teşekkürler: 0
Üyeye 14 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Türban dinden sapma niteliği taşır!!!

Harektordusu nun yazdığı yazı son zamanlarda okuduğum en iyi eleştiri.Tebrik ederim.Gnümüzde din maalesef rant amaçlı kullanılan ve çıkar elde etmek için öne sürülen bir siyasi malzemedir.Ne yazık ki aklı başında modern bir insan gibi dinimizi kalbimizde yaşayıp hayatımızı nasıl daha üstün ve modern kılarız diye düşünmek varken, vücudumuzu kapayalım, türbelere gidelim adaklar adayalım zihniyeti ile bu adamlar müslüman bunlara oy verelim yaklaşımı ile sadece oyuncak oluyoruz.

Bu ülkede yıllarca ezan türkçe okundu.Ben ve benim çevremde bulunan insanlar allah'a olan inancını anlayabileceği dilde yapmak isterken bu ülkenin yüzde kaçı arapça biliyorda sırf arabistanda müslüman ülkelerde arapça okunuyor başka dil günahtır gibi zevzek cahilce ve önyargılı örümcek kafalı görüşler yüzünden menderes zamanında tekrar arapçaya çevrildi.Soruyorum bu ülkenin % kaçı arapça bilir.Kime sorsan müslüman ama okunandan ne anlar ettiği duadan ne anlar.ihlas ve süphaneke nin anlamını bilmek yeterliyse eğer birşey demem ama inanç insanın içindedir.Bunu konuşarak tartışarak kullanarak bir yere varılmaz.

Sokağa çıktığınızda türbanlı kapalı kadınlara bakın son moda tangalar kıçlarında ayaklarında harley davidson botlar gucci gözlük çanta kıkır kıkır erkek keserler 1 kilo makyaj malzemesi yüzlerinde yada o kapadıkları örtüler fosforlu yeşil pembe sarı bu ne ya !!! bu tip insanlar dejenere olmuş cahil beyinsiz yaratıklardan başka bişi değildir.

Önemli olan yaşadığımız hayata değer katabilmek insanlara güven mutluluk verebilmek daha üstün bir ülke ve modern bir halk olabilmektir.,

Hangi müslüman ülkenin uzayda uydusu var ?
Hangi müslüman ülke bu dünyaya değer katacak birşeyler yapmış ?

Dini kullananların oyuncağı olmayın inancınızı içinizde yaşayın ve seçimlerinizde aklınızı kullanın.
Alıntı ile Cevapla