Tekil Mesaj gösterimi
  #17 (permalink)  
Alt 27.11.09, 21:09
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: DTP'ye İzmirde Taşlı KarşıLama/İzmir Ayağa kaLktı .!!!

Öncelikle, helalizmir arkadaşımızın bu saçma ve ırkçı düşünceler içeren mesajını kınıyorum ve kendisini derhal yetiştirmesini öneriyorum.


Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında yaşayan Kürt kökenli kişiler, T.C. vatandaşıdır. Kimse bir kişiyi ırkından dolayı küçümseyemez, haklarını kısıtlayamaz. Ayrıca bu insanlara da Kürt kökenli Türk vatandaşı denir. Bu insanların kökeni var, Türkiye'de soyları Orta Asya'ya, Suriye'ye, Ermenistan'a, Bulgaristan'a, Yunanistan'a dayanan birçok insan var. Lütfen ırkçılık yapıp, insanları küçümseyerek bu ülkede huzuru kaçırmayın! Ayrıca bu kısıtlı zekaya sahip arkadaşı da ırkçılık yaptığı gerekçesiyle siteden uzaklaştırıyorum. Niye banlıyorsun diye sorular gelebilir. Açıklayayım; bana bu hakkı kaydolurken kabul ettiğiniz sözleşme veriyor.

KeLBaYKuŞ Forum Kayıt Sözleşmesi madde 4.

Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

Lütfen kimse kimseye hakaret etmesin, bu ülke neler gördü neler geçirdi. Menfaat uğruna bazı adi heriflerin huzurumuzu kaçırmalarına izin vermeyin lütfen. Biz 3 kıtaya yayılmış bir devletin torunlarıyız, bu küçümsemeler bu nefretler o toplumda bile 100 yılda bir anca çıkmıştır, bizde her yıl bir olay. Nedir paylaşamadığımız? Biraz hoşgörü lütfen, bir T.C. vatandaşı olarak Kürt kökenli kardeşlerimin de, Yunan kökenli kardeşlerimin de en az benim kadar özgür bir yaşam sürmeye hakkı var.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: