Tekil Mesaj gösterimi
  #71 (permalink)  
Alt 12.11.09, 07:51
summer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
summer
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 04.09.09
Kadın
Mesajlar: 5
Teşekkürler: 2
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Supernatural 8. Bölüm izle - Altyazılı (5.Sezon)

DWinchester demiş ki:
- Arkadaslar Bu Tanriyla Geçtigimiz Hangi Sezon Ve Hangi Bölümde Karşilaştiklarini Söyliyebilirmisiniz_?
Eğer trickster yani gabriel'den bahsediyorsan onunla 2.sezon 15.bölüm "Tall Tales"de ve 3.sezon 11.bölüm "Mystery Spot"da karşılaştılar.

toronaga16 demiş ki:
- ELine sağlık sayende bu bölümüde izledik çok sağol.

Ama dizi biraz sıkıcı olmaya başladı. Lucifer serbest kaldı. Ama sanki bu olay arka planda kalmış gibi. Lucifer serbest kaldıktan sonraki bölümler daha iyiydi. Her hafta yeni bi heyacan ve aksiyon oluyordu. Ama son 2-3 bölümdür sanki senaristler Lucifer hakkında birşey bulamıyorlar birşeyler uyduruyor gibi geliyor. Tabi bu benim düşüncem. Dizi çok güzel ama bazen senaristler dizinin hakkını veremiyormuş gibi geliyor..
O zaman sana iyi bir haberim var.Haftaya izleyeceğimiz 10.bölümde Lucifer'la karşılaşacaklar.Bölümün konusu ise şöyle: Sam,Dean ve Castiel Colt'un peşine düşüp bulurlar ve Lucifer'ı bulup onu cehenneme geri göndermek için yola koyulurlar.Takıma Bobby,Ellen ve Jo da katılınca bu bir avcılar toplantısı olur.Bu onların dünyadaki son geceleri olabilir mi? Bölümün adı ise: "Abandon All Hopes".Ayrıca bu bölüm 2009'un son bölümü olacak,yeni bölümler 2010'da gelecek. (Bence senaristler harika!)

Bu mesaj; summer tarafından '12.11.09 - 08:36' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor