Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 10.11.09, 18:18
Joannie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Joannie
Lonely...
 
Kaydolma: 15.07.09
Kadın
Mesajlar: 10.176
Teşekkürler: 1.351
Üyeye 613 kez teşekkür edildi
Standart Burçlar ve yiyecekler


Su

Su burçları (yengeç, akrep, balık) duygusal ve duyarlıdırlar. Ekmek, bisküvi, makarna, peynir, fıstık ezmesi ve dondurmadan hoşlanırlar. Su burçları en sevdikleri yiyecekleri başkalarıyla paylaşmaktan hoşlanırlar. Kendilerini üzgün algıladıklarında gevşemek için bu yiyeceklerden destek alırlar.

Toprak

Toprak burçları (boğa, başak, oğlak) yiyeceklerini severler - daha doğrusu onlara bayılırlar. Toprak burçları kılgındır (pratik); ama yaşamda pahalı şeylerden hoşlanırlar. Biftek, soslu makarna, peynirli ve çikolatalı kekle Fransız peynirlerinden hoşlanırlar. Toprak burçları için ayaküstü yiyecek diye bir şey yoktur.

Ateş

Ateş burçları (koç, aslan, yay) canlı ve enerjiktirler. Konu yiyecek olduğunda gözüpek oldukları şaşırtıcı bir şey değildir. Biberli, sarımsaklı, acılı ve baharatlı çeşitleri severler. Onların felsefesi ‘ne kadar acı o kadar iyi’dir. Ateş burçlarında pilav ya da makarna diye bir şey yoktur. Hint, Meksika ve Tayvan sofralarındaki gibi ateşli tatları denemeyi severler.

Hava

Hava burçları (ikizler, terazi, kova) toplumcul ve çalışkandırlar. Bu burçlar hafif, hızlı ve kolay yiyecekleri severler. En sevdikleri meyve, sebze, fıstık ve sandviçlerdir. Çünkü sağlığı ve kolaylığı yanlarında taşımaktan hoşlanırlar. Uzun sürmeyen, rahatlatıcı akşam yemekleri bu insanlar içindir.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor