Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 20.11.06, 07:56
kozmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kozmi
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 19.11.06
Mesajlar: 35
Teşekkürler: 0
Üyeye 12 kez teşekkür edildi
Standart Atatürk Kimdir? (Atamız)

ATATÜRK KİMDİR?

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Atatürk, Türkiye Cumhuriyetini kurup bugünkü hür ve demokratik ortamda yaşamamızı sağlayan EN BÜYÜK İNSANDIR.

Atatürk, bütün düşmanlarını muharebe meydanlarında yenerek zaferler kazanmış EN BÜYÜK KOMUTANDIR.

Atatürk, ordusu tamamen dağılmış silahları elinden alınmış, memleketimizin silahlı kuvvetlerini tekrar kurarak düşman karşısına eğitimli, disiplinli yepyeni bir ordu kurarak dünyanın en kuvvetli ordusu haline getiren EN BÜYÜK TEŞKİLATÇIDIR.

Atatürk, "Ne mutlu Türküm diyene" demek suretiyle Türk'ün üstünlüğünü bütün dünyaya ilan eden EN BÜYÜK TEŞKİLATÇIDIR.

Atatürk, kuvvetli olmak, mutlu bir Türkiye yaratmak için memleketimizde millî birlik ve beraberlik içinde yaşamak lazım geldiğini bir düstur olarak belirleyen EN BÜYÜK DAHİDİR.

Atatürk, "Yurtta sulh, cihanda sulh." demek suretiyle Dünya ülkelerine barışçıl bir ülke olduğumuzu belirten EN BÜYÜK SİYASET ADAMIDIR.

Atatürk, memleketimizde din, dil, tarım, ekonomi, imar, kültür ve eğitim alanlarında büyük gelişmeler yapan EN BÜYÜK İNKILAPÇIDIR.

Atatürk, Türkiye'nin çağdaş memleketler seviyesine ulaşabilmesi için büyük atılımların öncüsü olmuş, bütün Türlerin sevgisini kazanmış EN BÜYÜK LİDERDİR.

Atatürk, din ile devlet işlerini birbirinden ayırarak laik bir devler kuran ve bu devleti ileri devletler seviyesine çıkaran EN BÜYÜK DEVLET ADAMIDIR.

Atatürk, kuvvetli, mesut ve istikrar içinde yaşayan Türkiye yaratmak için millî bir dış siyaset takip etmek gerektiğini, karşılıklı dostluklara lüzum olduğunu belirten EN BÜYÜK POLİTİKACIDIR.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor