Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 20.10.09, 21:17
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
EpiTaph
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow “G.Saray C.Crown maçı heyecan veriyor”

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Kepez Belediyespor Antrenörü Tab Baldwin, kendi evlerinde oynayacakları Galatasaray Cafe Crown maçının kendilerine heyecan verdiğini belirterek, maçı kazanmak istediklerini bildirdi.

Beko Basketbol Ligi'ne Fenerbahçe Ülker yenilgisiyle başlayan Kepez Belediyespor, seyircisi önünde oynayacağı Galatasaray Cafe Crown maçı hazırlıklarına başladı. Kepez Belediyespor, Antrenör Tab Baldwin yönetiminde Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı'nda atletizm çalışarak maç hazırlıklarını sürdüren Antalya temsilcisinde, sakatlıkları devam eden Shan Foster, Levent Bilgin ve Fatih Solak da antrenmana katıldı.

Antrenör Baldwin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında 75-67 kaybettikleri Fenerbahçe Ülker maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Fenerbahçe Ülker'in ne kadar güçlü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu biliyorduk. Kaybettik, ama oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum'' diye konuştu.

Uzun oyuncularının sakatlıkları nedeniyle, Fenerbahçe Ülker karşılaşmasında, boyalı alanda çok sayı yediklerini kaydeden Tab Baldwin, sezon öncesinde de iyi bir hazırlık dönemi geçirmediklerini ve bu nedenle sakatlıklar yaşadıklarını belirtti. Levent Bilgin'in uzun süredir devam eden sakatlığı olduğunu hatırlatan Tab Baldwin, Fatih Solak'ın ayağındaki problemin de tam olarak iyileşmediğini bildirdi. Baldwin şöyle konuştu: ''Sakatlıklardan dolayı boyalı alanda sıkıntıları normal karşılıyorum. Sakat oyuncularımızın katılmasıyla bu sıkıntıyı en aza indireceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe Ülker'in çok iyi uzunları var. Son periyotta, uzunların katkısıyla değil, Tarence Kinsey'in skorer oyunuyla maçı kaybettik.''

Kepez Belediyespor Antrenörü Tab Baldwin, Pazartesi günü kendi evlerinde oynayacakları Galatasaray Cafe Crown maçına da kazanma isteğiyle çıkacaklarını belirterek, ''Kendi evimizde seyircimizin önünde oynayacağımız için Galatasaray Cafe Crown maçı bize heyecan veriyor ve bu zorlu maçı kazanmak istiyoruz. Seyircimizin de maça geleceğini umut ediyorum. Seyircimiz için bu maçı kazanmak arzusundayız. Galasatasaray Cafe Crown maçını kazanmak istiyoruz'' dedi.

Baldwin, sakatlığı devam eden Levent Bilgin ve Shan Foster'ın antrenmanlara başladığını, Fatih Solak'ın durumunun ise iyiye gittiği söylerken, Pınar Karşıyaka maçına tam kadro çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor