Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 15.10.09, 03:40
Sonduraq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sonduraq
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 06.10.09
Erkek - 32
Mesajlar: 1.534
Teşekkürler: 157
Üyeye 238 kez teşekkür edildi
Yeni Ben Aslında Şimdi Öldüm

Bunu Bi paylaşımda görmüştüm yazayım dedim. Atatürk Olsaydı ne derdi bu halimize ... tamamen gerçek dışıdır ; ) videosunu gördüm çok güzel bişeydi buraya yazmak istedim el emeğidir saygılar ...


Atatürk bir türk evladıyla diyoluğu.

Atatürk ; Çoçuk Türkiye ne durumda ?.

Çoçuk : Herşey çok güzel atam mükkemmel . Siz hiç merak etmeyin.

Atatürk ; Cumhurbaşkanınız nasıl biri peki iyimi ?.

Çoçuk : Süper bi insan atam. T.C Başarısız Diş İşleri bakanı olarak tarihe geçti.Cemaat liderinin güdümünde daha önce mensubu olduğu partiye yapılan devlet yardımının 1 trilyon parası kayıp.Dava zaman aşımından dolayı düştü siz hiç merak etmeyin Atam.

Atatürk : Birinci kadın Nasıl ?.

Çoçuk : Ona Artık First Lady diyolar.Birinci kadınımız türbanLı.Köşkün her yerini değiştiriyor daha önce dış işleri konutunuda değiştirmişti. çok zevkli biridir Atam.Bir kaç sene önce T.C'ni kendi türbanı için AİHM'E Şikayet etti.Ama merak etmeyin Atam,sonra şikayetini geri çekti.

Atatürk : Başbakan nasıl başarıLımı ?

Çoçuk : Evet Atam önüne gelene laf söylüyor. İşine gelmezsede ANANIDA AL GİT diyor.Gazeteler ve dergilerde tek kelime yazamıyor.Maddi durumuda hiç fena değil.Aldığı maaş ile 2 milyar dolar biriktirdi.Allah için çok akıllı ve hesaplı Ben hesap ettim aldığı bütün maaşlarını biriktirse 1 milyon 225 bin tl si olurdu ama aradaki farkı nasıl yaptı oda bilmiyormuş . Kızları türban nedeniyle ABD'de Okuttu.İki oğlunu niye orda okuttu anlamadım.Heralde onlarda türbanlıydı biz anlamadık.Okul parasınıda Hayirsever biri verdi.Adam okadar hayirseverki devletin soyulmasına bile yardımcı oluyor. Siz hiç Merak etmeyin Atam.

Atatürk : TBMM Başkanıda Değişmiş

Çoçuk : Eved Atam şey ettiminin şeyi gitti onun yerine başka geldi.Ama onun Eşi türbanlı deil siz hiç merak etmeyin Atam .

Atatürk : Ekonomi iyimi ?.

Çoçuk : Hemde nasıl atam.Cumhuriyetin tarihindeki en zeki bakan görevde .TL'den altı sıfır atıldı ya.Paramız çok değerlendi.Kendi Çoçukları artık Trilyonlar götüremiyor Milyonlarla idare ediyor gariplerim . Borsanın yüzde 75 i yabacıların elinde ama bakan işini iyi yapıyor.Siz hiç merak etmeyin Atam.

Atatürk : Dış borcunuz varmı ?

Çoçuk : var ama önemsiz 400 milyar dolar .Zehir hafiye bakanımız dolardanda sekiz sıfır atacakmış.Borç inerek 4 bin dolara gelcek onuda ben biriktirir öderim Atam.Siz hiç merak etmeyin.

Atatürk: TERÖR halen devam ediyor mu?

Çoçuk : Terör önemli deil artık , herkes sadece konuşuyor askerler şehit oluyor kelle hesabı ile cenazeler kalkıyor.Liderlerinden 20 tanesi zaten elimizde siz hiç merak etmeyin Atam

Atatürk : Bu güzel haber .!! Liderleri ömür boyu hapisten çıkarmazlar

Çoçuk : Ne hapsi Atam. Biz onları milletvekili seçtik meclise getirdik.Dünyada sadece Türkiyede böyle bir şey var, Ve sadece Teröristlerin başı hapisanede her hafta avukatlarıyla görüşebiliyor sadece bizde var Atam.Yani her konuda birinciyiz.Siz hiç merak etmeyin Atam

Atatürk : REFERANDUMA Katılım oranı nedir ?

Çoçuk : Bana göre SIFIR ama devlete göre yüzde 70 atam REFERANDUM'un olduğu gün 12 askerimiz şehit edildi.Herşeyin farkındayım ben.Siz hiç merak etmeyin

Atatürk : Cemaat lideri falan diyorsun halen varmı Şeriat tehlikesi ?

Çoçuk : YOK,YOK şerihat tehlikesi kalmadı çok şükür.Şeriat geldi bile rahatladık.Etraf yobaz doldu.Cemaat lideri yurt dışında Türkiyeye gelemiyor.Zaten gelince HUMEYNi gibi gelecek herşey süper olacak Atam siz hiç merak etmeyin.

Atatürk : Eğitim Nasıl Peki ?.

Çoçuk : 5 yıl önce dinci gelenlerle beraber olan 1.sınıfa gden bebeler.Bu yılla beraber 6, ya gidiyor.16 yaşındaki gençler olacaklar bu bebelerin beyni yıkanıyor... Nasılki bizim zihnimizden seni silemediler onlarında beyinlerinden yobazlığı silemicekler.Anlıcagınız 5 yıl daha rahatız atam siz hiç merak etmeyin.

Atatük : Biz Cumhuriyeti Kurabilmek için binlerce Şehit ve Gazi verdik.Siz gençlere verdiğim görev korumaktı Koruyamamışınız siz Ne yapıyorsunuz .!!!

Çoçuk : Sadece utanıyoruz,kahroluyoruz Atam.!

Atatürk : Ben esas Şimdi öLdüm ...

yanLış yazdıysam affola

Ek Paylaşım ; Daha önceleri Haluk Bilginer, Alican Yücesoy, Nursel İdiz, Bülent Emin Yarar, Oktay Kaynarca gibi isimlerin canlandırdığı Mustafa Kemal Atatürk'ü çekimleri devam etmekte olan "Dersimiz Atatürk"te Halit Ergenç canlandırıyor. "Dersimiz Atatürk" filminde kimi zaman canlandırmalar kimi zaman tarihten gelen fotoğraf kareleri ve videolarla en yalın, en doğru haliyle çocuklara ve genç nesile Atatürk'ün anlatılması öngörülüyor. Filme ismini veren dersin hocası yani "Tarihçi Dede" rolüyle ise Çetin Tekindor karşımıza çıkıyor. Çoğumuzun "Şu Çılgın Türkler" isimli kitabıyla tanıdığımız Turgut Özakman'ın kaleminden "Dersimiz Atatürk" 10 Kasım günü vizyona girecek.

Online:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Bu mesaj; Sonduraq tarafından '16.10.09 - 17:45' tarihinde değiştirildi.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor