Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 02.10.09, 15:31
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
EpiTaph
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Thumbs up Demir: “İyi bir hazırlık dönemi geçirdik”

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka'nın antrenörü Hakan Demir, ''Her şartta galip gelmek için sahaya çıkacak bir ekip oluşturduk'' dedi.

Demir, iyi bir hazırlık dönemi geçirdikleri, gelecek hafta oynayacakları Teknosa Erkekler Türkiye Kupası Eleme Grubu maçları için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Takımda sakatlığı geçen Holston'un antrenmanlara başladığını ve formunun her geçen gün yükseldiğini kaydeden Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Dokuz hazırlık maçı yaptık, bunların bir kısmını kaybettik, ama sonuna kadar mücadele eden, genç bir takım oluşturduk. Rakiplerimizin kolay kolay üstünlük sağlayamadığı bir ekip olduk. Son dakikaya kadar mücadele edebilecek durumdayız. Genç bir kadromuz var, altyapılardaki tecrübelerini üst yapılara taşıdığı zaman çok daha iyi bir takım olacağız.''

Teknosa Türkiye Kupası C Grubu'ndaki rakiplerini de değerlendiren Demir, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Galatasaray Cafe Crown'un büyük yatırımlar, bu sene lige yükselen Tofaş'ın da önemli transferler yaptığını söyledi. Ancak kendileri için rakibin önemli olmadığını kaydeden Demir, ''Her şartta galip gelmek için sahaya çıkacak bir ekibimiz var'' dedi.

C Grubu maçlarını Konya'da yapacak Pınar Karşıyaka, 10 Ekim’de başlayacak müsabakalar öncesinde bir hazırlık karşılaşması daha oynayacak.

Kaynak: AA
Alıntı ile Cevapla
Sponsor