Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 27.09.09, 16:25
Caldere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Caldere
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 06.09.09
Erkek
Mesajlar: 172
Teşekkürler: 20
Üyeye 202 kez teşekkür edildi
Post 13 Yaşında Sigara ve Seks Bağımlısı Kız

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Sam isimli 13 yaşındaki kız 12 yaşında bekaretini kaybetti
İngiliz annenin kızının kötü alışkanlıkları karşısında aldığı tavır akılları dondurdu. Sam Holt henüz 13 yaşında olmasına rağmen genellikle yetişkin insanların sahip olduğu bir dolu kötü alışkanlığı var. Bunlar Seks bağımlılığı uyuşturucu ve sigara...
Tüm bunlara rağmen annesi Tracy Holt (43) her fırsatta kızının yaptıklarını onaylıyor ve arkasında durduğunu söylüyor.

Olay çıkarttıktan sonra ödül olarak kızına sigara veren Tracy “Ortada kötü bir durum yok ki. Ben de küçük yaşta sigaraya başladım günde bir paket (20 tane) içiyorum.
İngiltere Hampshire kentinde yaşayan anne-kızı konuşuyor. Annesinin her yaptığını onayladığı 13 yaşında İngiliz genç kızın 4 sevgilisi var.

Anne Tracy Holt ise kızının bu "yanlış" davranışlarının düzeltmesi için farklı bir yol izliyor onu sigarayla ödülendiriyor. Anne bu davranışların tümüne "daha kötüsü de olabilirdi" diyerek göz yumuyor. 43 yaşındaki kadının henüz çocuk olan kızı için "evet alkol de tüketiyor ama yalnızca akşamları bir kutu bira" şeklindeki açıklaması İngilizleri ayağa kaldırdı.
Asi kız ise "Annem ne derse tersini yapıyorum. 'Odanı toplama' derse topluyorum 'içme' derse içiyorum" diye pişkin şekilde övünüyor. Baba 3 yıl önce evi terkedince kız bu hale gelmiş. Okulda da rahat durmayan Holt 40 defa disiplin cezası almış.
Özellikle muhafazakar kesim içerisinde cinsel hayatı ve uyuşturucu kullanımı konusundaki rahatlığıyla gündeme gelen Sam Holt ve bunları 'tatlı şeyler' diye nitelendiren annesi gittikçe büyüyen tepkilerle karşı karşıya kaldılar.
İngiliz aile yapısı için de ciddi çöküntü oluşturacağı söylenen bu durum için kamuoyu anketleri gündemde . . .
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor