Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 01.09.09, 01:11
KuTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KuTy
V.I.P.
 
Kaydolma: 03.09.06
Erkek
Mesajlar: 2.442
Teşekkürler: 18
Üyeye 29 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: AKP Hükümetinin Aralık 2002 den İtibaren Sattıkları…!

gonzales demiş ki:
- liberalizm,devrim,laiklik cart curt...... Atam yaşasaydı hepinizi asardı....... Tayyibe laf yok.... çok biliyosanız oturun devletin başına görim sizi... ama oturamıyorsunuz...ooooooohhhhhhhhh..... )))))))
Bu ülkede her insan özgürce düşünür ve düşüncelerini açıklamakta serbesttir.Kimileri aşırı sağcı veya dinci,kimileri ise aşırı solcu veya komünist olabiliyor.Buna saygımız sonsuz.

28 şubat 1997'den önce rp'yi ölümüne savunan insanlar sincanda tanklar yürüyünce atatürkçü kesildiler.Hani nerde erbakancılar?nerde hocacılar?

almanyada gurbetçileri dolandırıp yeşil sermaye adı altında fon yaratan insanlar nerede?1999 yılında dsp iktidara geldiğinde solcu kesilmişlerdi.

bu insanların dini imanı para.ülke için çalışıyoruz da falan da filan da..Turgut özalı neden serbest meslek erbabı çok sevr hiç düşündünüz mü??Çünkü liberal ekonomiye geçti,faizler serbest bırakıldı,parayla uraşanlar dolar zengini oldu!

ahmet çalık,remzi gür! kim tanıodu bu insanları? biri başbakanın çocuklarını dışarıda okuttuğu için halis ağanın villalarını aldı(neredeyse yarı fiyatına),diğeride halkbanktan aldığı 600 milyon dolarla sabah ve atv yi aldı.Açın bakın atv'yi !full ergenekon,yok chp şöle kötü yok böle kötü.

daha sayayım mı!kürt açılımı diolar,30 ağustosta 4 tane şehit veriyoruz.bu ülkede terör varken,açlık sorunu varken,dış politikada çökmüşken bu iktidar ünilerdeki türbanla uğraşıor.bırak türbanı sen enflasyona neden at nalını katıyosun onun hesabını ver.

bu ülkede dp de güçlüydü b,tti! anavatanda güçlüydü bitti!akp de güçlü elbet o da biter.o zaman görürüm ben o iş adamlarını!o yandaş medyayı.o yeşil sermayeyi.
Alıntı ile Cevapla