Konu: kader
Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 17.07.09, 13:13
vcvc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vcvc
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 27.05.09
Erkek
Mesajlar: 3
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: kader

bu videom 20 vidyom var:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

tıkla. eğer açılmadıysa video, sol üstte "ana sayfa" yazısını tıkla. sonra, sağ üstte "ara" yazan boşluk bir yer var oraya "kursat1976abi" yaz ve ara düğmesine tıkla. sol altta mavi yazılı "kursat1976abi" yazısını tıkla, sayfanın altında "videolar" yazıyor orada videolarım var. tıkla izle.
not: eğer bu vidyolarımı da silerlerse, "kursat1976abi" niki yerine başka bir nik seçip, o niki de aşağıda verdiğim, kitabımın olduğu konuya (alt kısmına) yazacağım. size orada verecegim yeni niki, "kursat1976abi" yerine kullanarak, yani örnek de anlattığım şeyleri yaparken, "kursat1976abi" niki yerine, orada vereceğim niki yazarak tekrar yüklemeyi düşündüğüm vidyolarımı izleyebilirsiniz.

netlog sitesi yasaklanırsa şöyle yapın: ktunnel.com adresini açın, yukardaki linki Begin Browsing yazılı yere yapıştırın. tıklayın. videoyu açmak için de yukarda anlattığımı yapın.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
forum bölümün de, serbest kürsü de "kitabım kader üzerine" başlığında kitabım var. silerlese bunu bida yüklemek istiyom. bu başlık altında. kopyalayıp öle okuyun ordan okunmuyo. ctrl ye bas, basarken a harfine de bas. mavi oluyo sora kopyala emi. bilgisayarına yapıştır.
namaz kılıyom. ateist değilim
Alıntı ile Cevapla