Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 03.07.09, 22:52
KuTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KuTy
V.I.P.
 
Kaydolma: 03.09.06
Erkek
Mesajlar: 2.442
Teşekkürler: 18
Üyeye 29 kez teşekkür edildi
Standart 2009 öss değerlendirmesi

Momentum sorusunu odtülü çok sevdiğim bi yakınımıza(prof.tur kendisi) sordum.O da sinirlenerek böyle soru hazırlıcaklarsa o koltukta oturmasınlar dedi.Soru kesinlikle yanlış..Göreceksiniz o soru iptal edilecek yoksa türkiyedeki bütün dershaneler , öğretmenler,öğrenciler o soruya dava açacaktır.Soru yanlş bir mantığa göre çözülürse doğru çözülüyor.Yani 2+2=6 diosun sora limitini türevini alıyorsun…

Ben say öğrencisiyim.Ama ed-sostaki o soruya baktım.(yorumlarınızdan ötürü dayanamayarak) Yusuf Ziya Ortaç’ın gezi türünde kitabı var.Gezi yazıları aynı zamandada anı türü taşıyormuş.O soruda iptal edilmeli, çünkü doğru cevap yok.

Mat-1 deki koyun-kuzu sorusunun anlatımı geçen yılki hemşire-doktor sorusuna benziyor.Ve o soru geçen yıl iptal edilmediği için bu yılda o sorudan umudu kesin bence.

Coğrafya öğretmenime sos-1 18.soruyu sordum.O da bana sorunun doğru olduğunu söyledi.Türkiye’de kuzeyden güneye gidildikçe sıcaklık farkı azalıomuş

sos-1 deki iklim sorusu kesinlikle yanlş bana göre.Adamlar geçen yıl fen-1 de küresel ısınma ile ilgili soru sordular,bu sene küresel ısınmayı göz ardı ediyolar.Bitti mi 1 yılda küresel ısınma?

VE bana göre en önemli hata,ADAMLAR Fen-1 de aydınlanma ile ilgili soru sordular.Hani ortak alandı,hani herkes çözecekti.Boş laflarmış.

Bu kadar asi dawrandığım için bazı arkadaşlar düşük puan aldı ötüyor diyebilir.say-2 den 270 bekliyorum,ama 1 yıl beklediğimiz sorular böyle olmamalıydı.kARnımda feci acıktı.Yazı yazıyoruz ama yemek pişmiyo malesef =)

Puanlar inş düşer ve inş heres istediği(1-24.tercih) yere girer diyerek bitiriyorum.Esenle kalın…

saolun arkadaşlar

saolun arklar

Bu mesaj; KuTy tarafından '04.07.09 - 14:37' tarihinde değiştirildi. Sebep: Flood Koruması
Alıntı ile Cevapla
Sponsor