KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Online Film/Dizi izle > Yabancı Dizi izle > South Park > South Park 14. Sezon izle (Türkçe Altyazı)


South Park 14. Sezon izle (Türkçe Altyazı) - South Park dizisinin 14. sezon bölümlerini Türkçe altyazı seçeneği ile online izleyin.


Cevapla
 
Seçenekler
  #61 (permalink)  
Alt 29.06.11, 19:42
uguralper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 19.05.11
Erkek - 30
Mesajlar: 3
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: South Park 6. Bölüm izle - Altyazılı (14. Sezon)

capire demiş ki:
- sus ateist almanlardan girdin zinadan cıktın kimse benim dünyalar kadar sevdigim peygamberimle dalga gecemez şimdi bana git terorist eglem yap dersin al sana cevap:terorist eglem yapmaya gerek yok onlarda senin gibi dalga gecmenin cezasını cehennemde odeyecek pis ateist ayrıca teroristler müslüman deillerdir her sebeb ne olursa olsun ister peygamberimizle dalga gecmek olsun asla bu konuyla alakası olmayan sucsuz insanlar oldurulmez
sen ateist oldugun icin bilmezsin sana ahirette müslüman zannettigin teroristlerle cehennemde güzelcene yanmanı diliyorum
peygamberimizin dalga gecilme ozgurlugunu isteyen ateisttir
ESEN KAL ATEİST
Şimdi izledim yorumu da şimdi yapıyorum seni dar kafalı "yobaz". Öncelikle sen kimsin ki başkasının dinini sorguluyorsun. Sen dünyalar kadar seviyorsan Peygamberimizi o laf attığın kişi de o kadar seviyo merak etme Müslüman olan herkesin içinde o sevgi vardır sıkıntın olmasın. Ama hem olgunluk seviyenin düşük hemde anlama kapasitenin yani at gözlüklü bir hıyar olmandan dolayı anlayamaman gayet normal. Peygamberimiz, yaşamı sırasında ne resmedilmek ne de heykelinin dikilmesini istemiştir. Biraz bu konuda bilginizin olmasını umardım, keşke olsaydı. Bu yüzden size yobaz dedim. Çünkü bilmiyorsunuz. Körsünüz, kör kalacaksınız. Siz televizyonda görüpde millete laf atan cahil kesimindesiniz halkın. Siz bu ülkeyi gerileten, dinimizi kötületen, bizleri rezil eden kendini geliştirmekten yoksun, bilgiden yoksun, ne dini ne de genel kültür-hoşgörü-anlayışı aynı anda geliştirebilecek kadar Müslümansınız. Siz Müslümansınız ama doğuştan öylesiniz. İçinizde o ateşin, gerçek ateşin olması demek dininizi tanımak demek. Daha Peygamberimizin suratını neden biz gençler, biz genç Türk gençleri ve diğer Müslüman gençler, biz insanlar göremiyoruz daha onu bilmiyorsunuz. Çünkü Hristiyanlık gibi güzel bir dinden bile saptırabiliyor insanoğlu. Bu yüzden. Bölüm de gayet başarılı olmuş. Biraz gözlüğü kaldırsanız South Park'da ilk defa ince bir çizgide zihinleri zorlasa da sonunda saygı gösterilmiştir. Bilmem farkındamısınız.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #62 (permalink)  
Alt 10.07.11, 10:27
KoTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 30.06.11
Erkek
Mesajlar: 2
Teşekkürler: 1
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: South Park 6. Bölüm izle - Altyazılı (14. Sezon)

Tartışmalar Bence Gayet Normal

---Din Hakkında Bölüm Yapmamaları Lazım Başka Bi Bölüm Yapın Çokmu Zor ?
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006