KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 09.10.09, 17:48
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow B Grubu’nda Heyecan Dorukta

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Teknosa Erkekler Türkiye Kupası’nda B Grubu’nda 8’li finale kalacak iki takım bugün belli olacak.

İzmir temsilcisi aldığı 2 galibiyet ile birinci sırada yer alırken, Türk Telekom aldığı 1 galibiyet ile averajla ikinci, Erdemir de yine 1 galibiyet ile averajla üçüncü sırada yer alıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ise puan cetvelinde son sırada bulunuyor.

Bugün oynanacak maçlara baktığımızda Bornova Belediyesi, Erdemir’i mağlup ettiği zaman galibiyet sayısını 3’e çıkaracak ve grubu birinci sırada tamamlayacak. Aynı şekilde Türk Telekom da, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni mağlup ettiği takdirde 2 galibiyete ulaşarak puan cetvelinde ikinci sırada yer alacak ve 8’li finallere katılmaya hak kazanacak.

Bir diğer olasılıkta ise, Erdemir, Bornova Belediyesi’ni mağlup eder, Antalya Büyükşehir Belediyesi de, Türk Telekom’u yenerse, iki galibiyeti olacak Erdemir ve Bornova çeyrek finale kalacak.

B Grubu’nda Erdemir ve Türk Telekom’un kazanması durumunda üçüncü bir olasılık doğacak. Bu durumda, Bornova Belediyesi, Erdemir ve Türk Telekom ikişer galibiyete sahip olacak ve devreye üçlü averaj girecek. Böyle olunca da Ankara temsilcisi Türk Telekom, Erdemir’i 26 sayı farkla yendiği için 8'li final vizesi alacak çünkü Ankara ekibi Erdemir’i 26 sayı farkla yenerken, Bornova Belediyesi'ne 2 sayı ile yenildiği için artı 24 averaja sahip olacak. Erdemir’in ise çeyrek finale kalması için Bornova Belediyesi’ni 14 sayı ve üstü farkla yenmesi gerekecek.

Son bir olasılık ise Bornova Belediyesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin galip gelmesi durumunda gerçekleşecek. Bu sonuçlar aldındığında zaten Bornova Belediyesi galibiyet sayısını 3’e çıkartacak ve lider olarak grubunu tamamlayacak. Fakat Antalya ekibinin de kazanmasıyla 3 takımın 1’er galibiyeti olacak. Burada ise 3 takım arasında averaj hesabı yapılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türk Telekom’u 14 sayı ve üst farkla yendiği takdirde grupta averajla ikinci sıraya yükselecek.

basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006