KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 09.10.09, 10:15
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow Tanjevic: "Rakibimize avantaj vererek başladık"

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Mersin’de devam eden Teknosa Türkiye Kupası D Grubu 4. maçı sonrasında Fenerbahçe Antrenörü Bogdan Tanjevic ve Darüşşafaka Cooper Tires Antrenörü Ekrem Memnun düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Fenerbahçe Ülker Antrenörü Bogdan Tanjevic, maç sonrasında yaptığı değerlendirmede “Bu akşam karşımızda gerçekten iyi bir Darüşşafaka Cooper Tires takımı gördük. Geçen sene de iyi bir takımdı. Ancak geçen seneden çok daha iyi bir takım olmuşlar. Malesef bugün yine büyük bir avantaj vererek başladık. Sonra yine lehimize çevirmeye çalıştık ama özellikle sezonun başında işin bu yönünden memnun değilim. Boyalı alanın dışında aslında savunmamız fena değildi ancak boyalı alanda çok rahat pozisyonlar verdik. Zaten % 55’lik bir isabet oranları var. Bu da zaten maçın bu noktaya gelişinin önemli bir parametresi” diye konuştu.

Darüşşafaka Cooper Tires Antrenörü Ekrem Memnun, Teknosa Türkiye Kupası’nda oynanan 2 maçta da gerçek oyunlarını oynayamadıklarını ifade ederken “Bizim için çok zor bir maç oldu. Ne dün ne de bugün gerçek oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Uzun vadede daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Çok yeni bir takımız. Yeni bir araya geldik. Oyuncular da birbirlerini yeni tanıyorlar. Kulübün potansiyelini yansıtamama açısından üzgünüm. Teknosa Türkiye Kupası bizim hedeflerimiz arasında değildi. Kazansaydık tabikii daha iyi olurdu, genç bir takımız ve daha fazla maç yapacaktık. Yine de dünyanın sonu değil. Bizim için kupayı iyi bir hazırlık dönemi olarak görüyorum. Yarın son maçımızı oynayıp iyi bir şekilde daha organize olmaya çalışacağız. Kat etmemiz gereken çok yol var. Geçen seneden 7 oyuncu, ilk beşte de 4 oyuncu değişti. Malesef bu sıkıntı yarattı. Bunları bahane olarak değil, basketbol kamuoyunu bilgilendirmek için söylüyorum. Potansiyelli genç bir takımız. Ligin çok çekişmeli geçeceğine inanıyorum. Biz de bir an önce sistemimizi oturtup yola başlamamız gerekiyor. İnşallah bunu da başaracağız” dedi.

basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006