KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 09.10.09, 10:11
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow “Savaşan Ve Mücadele Eden Bir Ekibiz”

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Teknosa Türkiye Kupası B Grubu’nda oynanan Bornova Belediyesi-Türk Telekom maçın ardından takımlarının antrenör ve oyuncuları değerlendirmelerde bulundu.

Bursa’da devam eden Teknosa Türkiye Kupası B Grubu mücadelesinde Türk Telekom’u yenen Bornova Belediyesi iki de iki yaptı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına Bornova Belediyesi Antrenörü Aclan Kavasoğlu ve oyuncusu Mesut Ademoğlu ile Türk Telekom antrenörü Murat Özyer katıldı.

Bornova Belediyesi antrenörü Aclan Kavasoğlu, baştan sona önde götürdükleri karşılaşmadan galip geldiklerini söylerken, “Ancak son bölümlerde bazı hatalar yaptık. Kötü oynadığımız zamanlarda bile değer yapabilecek şeyleri oluşturabilmeyi amaçlıyoruz. Çok yeni bir takımız. Özellikle Türk oyuncularımızın çabası Türk basketbolu için önemli bir göstergedir. Bugüne kadar süre alamamış fazla oynayamamış oyuncuların görev verildiğinde özveri ile oynamaları basketbol adına oldukça güzel bir olay. Bunları skora yansıtmak önemli ve bugün Türk Telekom karşısında bunu başardık. Savaşan ve mücadele eden bir ekibiz. İnşallah yarın da kazanıp buradan 3’te 3 yaparak İzmir’e döneriz” diye konuştu.

Mesut Ademoğlu ise Türk Telekom gibi zorlu bir rakibi mağlup ettikleri için mutlu olduklarını belirtirken, “Bugün sahada mücadele eden ve kenarda oturan herkes elinden gelen en iyi mücadeleyi verdi. Birbirimize güven verdik. Hocamızın verdiği taktikleri uygulamaya çalıştık. Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Yarın oynayacağımız maçı da kazanarak 3’te 3 yapmak istiyoruz” dedi.

Türk Telekom antrenörü Murat Özyer ise turnuvaların süprizlere açık olduğunu ifade ederken, “Turnuva başında süprizlerin olacağını söylemiştik ama bu süprizleri yaşamak bizim için kötü oldu. Bornova2yı tebrik ediyorum.iyi mücadele etti. Tüm takımlar için yarın zor bir gün olacak. Herkes aynı konsantre içerisinde turnuvayı en iyi şekilde bitirmek için mücadele edecek. Biz de en iyi şekilde turnuvayı tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006