KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 09.10.09, 10:08
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow Ahmet Çakı “Şans Yanımızdaydı”

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Bursa’da devam eden Teknosa Türkiye Kupası B Grubu’nda dün oynadıkları maçları kaybeden iki takımın mücadelesinden Erdemir 2 sayı farkla galip ayrılarak gruptan çıkma şansını korudu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına Erdemir Antrenörü Ahmet Çakı ve oyuncusu Hakan Köseoğlu katıldı.

Erdemir Antrenörü Ahmet Çakı, zaman zaman alan savunmasına hücum etmekte zorlandıklarını ifade ederek, “Ümit’in sakatlanması ile düzenimizde bir takım aksamalar oldu. maçın içinde ve özellikle son periyotta alan savunmasına karşı da zorlandık. Yakalanarak geriye de düştük ama şans da bizim yanımızdaydı ve kazanmasını bildik. Funk’ın sakatlığından dolayı 2 yabancı ile oynuyoruz. Bugün iki takım da iyi mücadele etti. şu anda hiçbir takım tam olarak hazır değil. Biz yarın Bornova Belediyesi maçını kazanmak bir üst tura çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Yarın ki maç bu maçtan daha kolay olmayacak” dedi.

Erdemir'in başarılı oyuncusu Hakan Köseoğlu ise Antalya Büyükşehir Belediye maçının zor geçeceğini bildiklerini ifade ederek, "Gerçekten de beklediğimiz gibi zor bir maç oldu. Son saniyeye kadar başa baş geçti. Sonuç olarak kazandık. Amacımız 8'li finallere yükselmek. Şimdi tek hedefimiz yarın oynayacağımız karşılaşmadan galip gelmek" dedi.

basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006