KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 06.10.09, 09:16
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow Kavasoğlu: “Kupayı maç maç düşünüyoruz”

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Teknosa Türkiye Kupası B Grubu'nda Antalya Büyükşehir Belediyesi, Erdemirspor ve Türk Telekom ile aynı grupta yer alan Bornova Belediyesi'nde Antrenör Aclan Kavasoğlu, ''Yeni takım olmanın dezavantajı var ama bunu gidermek üzereyiz'' dedi.

Kavasoğlu, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, Beko Basketbol Ligi'ne yeni yükselmiş bir ekip olarak, yavaş yavaş uyum sorununu halledeceklerini belirtti.

Kupadaki her grubun zor olduğuna dikkati çeken Kavasoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bizim bulunduğumuz grupta da kuvvetli ekipler var. Kupayı maç maç düşünüyoruz. İlk maçımızda Antalya Büyükşehir Belediyesini yenmek için gerekli mücadele ve isteği göstereceğiz. İkinci günde ilk maçı kazananlar daha avantajlı sahaya çıkacaktır. Gruptan çıkmak için gerekli mücadeleyi göstereceğiz. Bu sene belirli bir sistemi, bir basketbol ekolünü oturtmaya çalışıyoruz. Bu yıl yabancı oyuncu anlamında istediğimiz profillerde oyuncularla mücadele edeceğiz. Türk oyuncularımız da tecrübeleri arttıkça daha iyi oynayacağımız düşünüyorum. Yeni takım olmanın dezavantajı var ama bunu gidermek üzereyiz. Bundan önceki iki yıla savaşan ve mücadele eden bir takım kimliğimiz vardı. Bu sezon da savunmada kontrollü hücumda da hızlı oynayan bir takım olmak için çaba sarf edeceğiz.''

Takımda Yalçın'ın dışında eksik bir oyuncunun bulunmadığını söyleyen Kavasoğlu, B Grubu maçları için yarın Bursa'ya gideceklerini ve öğleden sonra burada bir antrenman yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bornova Belediyesi, Teknosa Türkiye Kupası’ndaki ilk maçını 7 Ekim Çarşamba günü 13:45’de Antalya Büyükşehir Belediyesi ile, ikinci maçını 8 Ekim Perşembe günü Türk Telekom, üçüncü maçını ise 9 Ekim Cuma günü Erdemirspor ile oynayacak.

Kaynak: AA
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006